Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Dyson (1)

Dyson porszívó akkumulátor

A vezeték nélküli porszívókban lévő elemeket időnként cserélni kell. Mint minden újratölthető elem, ezek is idővel eltartanak , így minden töltési ciklusnál alacsonyabb teljesítményt eredményeznek. Egyéves használat után a vezeték nélküli porszívó sokkal több időt tölthet a kábelen vagy a dokkolóállomáson. A Dyson porszívó akkumulátorok csere, amelyek gyors pozitív hatást gyakorolnak a berendezés működésére. A vákuum hosszú ideje visszanyeri teljes energiahatékonyságát. A Dyson vezeték nélküli porszívó elemei megfizethető befektetés, amely mind rövid, mind hosszú távon kifizetődő. Hatékony akkumulátor nélkül a vezeték nélküli porszívó elveszíti funkcionalitását és potenciálját, és lassan egyre kevésbé hasznos. Az akkumulátor cseréje révén az eszköz gyorsan, kis erőfeszítéssel gyorsan helyreállítható. Nem szükséges a garancia vagy a szolgáltatás igénybevétele. A Dyson porszívó akkumulátorának cseréje gyors és egyszerű. Akkumulátor-világboltunk számos különféle hozzáférést kínál

Elemek a Dyson porszívóhoz

amelyek gyorsan alkalmazkodnak a felhasználó és az eszközök egyedi igényeihez. Minden Dyson porszívó akkumulátorra 12 hónapos garancia vonatkozik.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a porszívóhoz?

A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti akkumulátor nevét. Nagyon fontos összehasonlítani az új akkumulátor feszültségét az eredeti akkumulátorral - ha ezek a paraméterek egyeznek, vásárolhat akkumulátort.


A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti...

Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor kapacitása egy porszívóban?

Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó információk könnyen megtalálhatók – magán az akkumulátoron, valamint a készülék műszaki adataiban találhatók. Ezek az információk segítenek a megfelelő akkumulátor kiválasztásában – ha azt szeretné, hogy porszívója tovább tartson, válasszon nagyobb kapacitású készüléket!


Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs ellenjavallat, ha az új akkumulátor nagyobb, mint a gyári. Minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb az eszköz működési ideje.


Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs...

Elemcsere a porszívóban

Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az akkumulátor problémamentes cseréje érdekében javasoljuk, hogy forduljon hivatalos szervizközponthoz. Akkumulátor cserénél az egyes porszívókhoz mellékelt kezelési útmutató is segíthet - ennek köszönhetően a cserét maga is elvégezheti.


Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az...
Akkumulátor Green Cell® (2Ah 21.6V) 967810-02 209432-01 209472-01 a Dyson V6 DC58 DC59 DC61 DC62 DC72 DC74 DC74
kapacitás: 2Ah
Feszültség: 21.6V
Termékkód: PT226
18 000,00 Ft
Kosárba
Showing 1 - 1 of 1 item

tisztító kényelem

A vezeték nélküli porszívók nagyobb kényelmet nyújtanak a tisztítás során, és függetlenek a kábelektől. Az akkumulátor élettartama a tisztítás intenzitásától és gyakoriságától függ. Még ha gazdaságilag is tisztítja a berendezést, elkerülhetetlenül képes lesz arra, hogy használni tudja. Az elem cseréje egy Dyson porszívóban elengedhetetlen az idő múlásával. Szerencsére meg tudod csinálni magad is. Meghívjuk Önt, hogy vessen egy pillantást a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkra . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.