Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Energiatárolás  (1)

Sorrend:

Súgó zóna

Mire való az energiatárolás?

Az energiatárolás olyan, mint egy óriási, egész házat kiszolgáló akkumulátor, amely tárolja a fotovoltaikus energia által termelt elektromosságot, ha túl sok van belőle, és felszabadítja, amikor szükségünk van rá.


Az energiatárolás olyan, mint egy óriási, egész házat kiszolgáló akkumulátor, amely tárolja a...

Milyen energiatárolási lehetőségek vannak?

Jelenleg öt módja van az elektromos áram tárolásának:
mechanikus (sűrített levegős tartállyal)
elektromechanikus (elemek és újratölthető akkumulátorok)
vegyi (hidrogén vagy metán előállítása)
elektromos (szuperkondenzátorok)
termikus (érzékeny vagy látens hő felhalmozódása)
Az energiatárolás leghíresebb formája az elektromechanikus megoldások, például az elemek/akkumulátorok. A GC PowerNest pont egy ilyen megoldás. A készülék középpontjában a LiFePO4 (lítium-vasfoszfát vagy LFP) cellák állnak, amelyek élettartama több mint tízszerese, kisülési mélysége pedig kétszerese (100% - 0%), mint a hagyományos savas akkumulátoroknak, miközben sokkal biztonságosabbak és tartósabbak, mint a hagyományos savas akkumulátorok. szabványos lítium-ion cellák.
A GC PowerNest energiatároló stabilitásának és biztonságos használatának köszönhetően a garancia akár 10 év vagy 15 000 000 Wh ledolgozott energia.


Jelenleg öt módja van az elektromos áram tárolásának: mechanikus (sűrített levegős tartállyal)...

Hogyan működik az energiatárolás?

Az energiatárolás azon az elven működik, hogy tárolja az energiát, amikor túl sok van belőle, és szükség esetén felszabadítja. Ez hasonló a powerbank vagy okostelefon akkumulátorához, csak nagyobb és összetettebb, hogy biztonságos legyen otthon használni.
Az akkumulátor tárolása általában együtt működik egy fotovoltaikus rendszerrel egy inverteren keresztül, amely vezérli a fotovoltaikus rendszerből történő energia kinyerésének, tárolásának és visszavezetésének teljes folyamatát.
A GC PowerNest egy egyfázisú, 48 voltos energiatároló, 5 kWh kapacitással és 98% feletti hatásfokkal. Ez azt jelenti, hogy minden 100 egységnyi energiához, amely az akkumulátorba kerül, 98 egységet használhat fel újra. Ilyen nagy hatásfokkal biztos lehet benne, hogy az energia tárolása sokkal előnyösebb, mint az energia közvetlenül a hálózatba betáplálása, ami gyakran több mint 20%-os veszteséggel jár a megtermelt energiához képest, vagy nem vonzó tarifák az energia csúcsidőben történő értékesítéséhez. a napi termelés ideje.


Az energiatárolás azon az elven működik, hogy tárolja az energiát, amikor túl sok van belőle, és...

Milyen lehetőségeket kínál az energiatárolás?

Az energiatárolás lényegében a megtermelt többletenergia tárolásának képessége anélkül, hogy azt kedvezőtlen áron kellene továbbértékesíteni. Ez nem csak gazdaságos és kifizetődő, hanem a környezetnek is jó, hiszen a fotovoltaikus panelekből származó energiát környezetbarát módon tároljuk, hogy szükség esetén a helyszínen felhasználhassuk.


Az energiatárolás lényegében a megtermelt többletenergia tárolásának képessége anélkül, hogy azt...
Green Cell GC PowerNest
kapacitás: 5kWh
Feszültség: 48V
Termékkód: ESGC01
774 074,95 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item