Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Green Cell Fehér hálózati Töltő 65W GaN GC PowerGan laptophoz MacBookhoz IPhone-hoz Tablethez Nintendo Switch 2x USB-C, 1x USB-A

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Univerzális töltő GC PowerGaN laptop (MacBook, Lenovo, HP), tablet (iPad, Samsung Galaxy Tab), okostelefon (iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S22) és egyéb kiegészítők (fejhallgató, Nintendo Switch) energiaellátását biztosítja
  • A GC PowerGaN egyszerre tölti ultrabookját, táblagépét és telefonját 65 W-os teljesítménnyel (portok: 2x USB-C PD és 1x USB-A QC 3.0)
  • Könnyen hordozható - A GC PowerGaN 40%-kal kisebb és könnyebb, mint a hagyományos töltők, így mindig kéznél lehet.
  • Biztonságos és környezetbarát - A GC PowerGaN környezetbarátabb és biztonságosabb, mint a hagyományos töltők, mivel a félvezetők (gallium-nitrid - GaN) használatának köszönhetően nem "pazarolja" az energiát a töltés során keletkező hő formájában.
14 000,00 Ft

Mennyiség:

 

PowerNest

GC PowerGaN 65 W - egy töltő sok készülékhez

A GC PowerGaN egy univerzális töltő, amely feltölti az Ön által naponta használt eszközöket. Táplálja laptopját, ultrabookját, táblagépét, telefonját, fejhallgatóját és még sok más eszközt. A 65 W-os teljesítménynek és a három portnak (2x USB-C és 1x USB-A) köszönhetően egyszerre töltheted őket.

Nincs többé több töltő és összegabalyodott kábel!

Energia pod kontrolą

Jól megtervezett = felhasználóbarát

A praktikus és jól átgondolt megoldásokat kedveli? Azokat az eszközöket választja, amelyek multifunkcionálisak, de a felhasználó szem előtt tartásával készültek? A GC PowerGaN 65 W egy olyan hálózati töltő, amely megfelel az elvárásainak, és javítja a szórakoztatóelektronikai élményt. Miért? Egyszerűen! A készülék kompakt méretének köszönhetően bárhol használható: az irodában, otthon és útközben is.

Energia pod kontrolą

A tökéletes utazási töltő

A GC PowerGaN 65 W egy utazási töltő, amely tökéletes az utazáshoz. Sokkal kisebb, mint más, hasonló teljesítményű megoldások. A készülék kompakt mérete helyet takarít meg a bőröndben - 3 különböző töltő helyett vigyen magával egyet, amely a laptop, a telefon, a fejhallgató vagy bármely más kompatibilis eszköz áramellátását biztosítja. Ezenkívül az a képesség, hogy egyszerre több eszközt is tölthet, időt takarít meg. Érezze magát függetlennek - bárhová is megy!

Korzystaj kiedy chcesz

GaN technológia - mi ez és miért érdemes használni

Eddig szilíciumot használtak a töltő belsejében lévő félvezetők előállításához. Ha ezt gallium-nitriddel helyettesítjük, az alkatrészek közelebb kerülhetnek egymáshoz, így csökkentve az eszköz méretét. Fontos, hogy a GC PowerGaN 65 W-os töltő teljesítménye megmaradt. A GaN technológia alkalmazása emellett garantálja az alacsony teljesítményveszteséget és a töltőberendezés túlmelegedése elleni védelmet.

Twoje potrzeby

Intelligens töltés

Az energiaelosztás lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök optimális töltését. Attól függően, hogy melyik portot használja, a hálózati töltő úgy állítja be a töltési teljesítményt, hogy a leggyorsabb és legelőnyösebb energiát biztosítsa Önnek. Például: 3 eszköz egyidejű töltése esetén a GC PowerGaN 65 W három független portra osztja el a teljesítményt: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W és USB-A Ultra Charge 18 W, így egyszerre töltheti ultrabookját, telefonját és fejhallgatóját.

Pełna kompatybilność

A lengyel formatervezési minta

A GC PowerGaN 65 W-ot a Green Cell szakértői csapata tervezte. Ez a könnyű és kompakt hálózati töltő ideális megoldás utazáshoz, valamint mindennapi használatra. A K+F csapat gondoskodott a készülék funkcionalitásáról és a végső kialakítás esztétikájáról. Ez egy modern töltő a telefonodhoz (és nem csak!), amely jelentősen javítja a használat kényelmét.

Wsparcie
Wsparcie
Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Teljesítmény:
      65W
      Bemenet:
      100-240 V, ~50/60 Hz, 1.7 A Max.
      USB-C kimenet:
      5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3.25 A (max. 65 W)
      USB-A kimenet:
      5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 20 V/1.8 A (max. 18 W)
      Gyorstöltő technológia:
      Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
      Támogatott töltési technológiák:
      Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
      A töltő nem működik a:
      Lenovo Yoga
      túlmelegedés elleni védelem:
      Igen
      Szín:
      Fehér; Snow white
      Szavatosság:
      24 Hónap
      méretek:
      92.5 x 55 x 32 mm
      Súly:
      127 g
      túlfeszültség-védelem:
      Ja
      minősítések:
      LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH
      visszatérési politika:
      30 nap
      Kikötő:
      2x USB-C, 1x USB-A
      Portok száma:
      3
      Termékkód:
      CHARGC08W
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
      Néz
      Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
      Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
      Néz
      Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      Ultra Charge
      Néz
      Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?