Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay Ultra 26800mAh 128W 4-port laptop, MacBook, iPad, iPhone, Nintendo Switch

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • A GC PowerPlay Ultra négy gyors töltőporttal rendelkezik, összesen 128 W teljesítménnyel , amelyek lehetővé teszik a laptop, táblagép és okostelefonok egyidejű feltöltését - és maximális sebességgel!
 • A 26 800 mAh kapacitású power bank lehetővé teszi 1,4x MacBook Pro 13, 2x iPad Pro 12.9 vagy 7x iPhone 12 töltését és repülőgépre is felviheti
 • Koppintson duplán az elektromos bank házára, hogy megtudja, mennyi energia van benne. A zöld LED-szalag ezután a megfelelő szintre világít
 • Az áthaladás funkció segítségével egyszerre töltheti fel az energiabankot és az összes csatlakoztatott eszközt , így többportos töltőként használható
49 999,95 Ft

Mennyiség:

 

A GC PowerPlay Ultra a rendkívül népszerű GC Power Bankok sorozatának zászlóshajója. A mobil töltés minden aspektusát a magasba viszi, ennek köszönhetően rendkívüli erőt, nagy kapacitást, biztonságot és modern dizájnt nyújt.

26 800 mAh kapacitással lehetővé teszi egy 1,4x-es MacBook Pro 13, 2x iPad Pro 12.9 vagy 7x iPhone 12 töltését. t maximálisan kihasználja a légi közlekedés megengedett határát, ezért bármilyen repülőgép fedélzetén megtalálja a helyét. És ott van melletted.

Ön választja az irányt
Energiát adunk Önnek

A Power Bank még soha nem volt ilyen hatalmas

Négy port, összesen 128 W teljesítménnyel

A kétirányú USB-C tápellátás 65 W-os portja erőteljes áramforrás a legújabb ultrabookokhoz, USB-C porttal, beleértve Apple MacBook Pro. Ez a port maga a power bank rendkívül gyors - kevesebb, mint 2 órán belüli - töltéséért is felelős.

Az USB-C tápegység 27 W-os portja tökéletes választás olyan eszközök csatlakoztatásához, mint a táblagépek vagy a konzolok. Ez lehetővé teszi az iPad Pro vagy a Nintendo Switch gyors feltöltését még az eszközök használata közben is.

Az USB-A Ultra Charge 18W-os portokat elsősorban a legújabb okostelefonok, például az iPhone 12 / Samsung S20 Ultra gyors töltésére használják, lenyűgöző kompatibilitásának köszönhetően más technológiákkal, például a Quick Charge 3.0, a Samsung AFC, a Huawei FCP vagy az Apple 2.4A technológiával. .

Két gyors koppintás és minden világos

A beépített gyorsulásmérővel eredeti módon ellenőrizheti az árambank töltési állapotát.

Megfelelő

Emelje ki stílusát és karakterét a GC PowerPlay Ultra és a kedvenc eszközei kombinálásával

Élvezze a technológiát, amely korlátlan energiát kínál a cselekvésre

Azok számára, akik többet akarnak

Vegye ki lehetőségeit a legmagasabb szintre.
Ne hagyja, hogy energiája fogyjon. Soha!

Áthaladás a legjobb

Az áthaladás funkció lehetővé teszi a tápegység, valamint a hozzá csatlakoztatott összes eszköz egyidejű feltöltését. Ennek köszönhetően többportos töltőként használható.

Kiváló minőségű elektronika

Ultra safe

A GC PowerPlay Ultra mindig irányítja a helyzetet, és törődik készülékei biztonságával.

Folyamatosan figyelemmel kíséri az üzemi paramétereket, például a hőmérsékletet, és reagál, amikor azok szélső értékeket érnek el.

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
  arrow-up
   Műszaki adatok
   kapacitás:
   26800 mAh
   Teljesítmény:
   128 W
   sejttípus:
   Li-Ion
   Bemenet:
   USB-C PowerDelivery: 5V-3A/ 9V-3A / 12V-3A / 15V-3A / 20V-3A (Max 60W)
   Állapot:
   új
   Gyorstöltő technológia:
   Green Cell Ultra Charge
   Támogatott töltési technológiák:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
   Átmegy:
   Igen
   túlmelegedés elleni védelem:
   Igen
   Mélykisülés elleni védelem:
   Igen
   túlterhelés elleni védelem:
   Igen
   hatékonyság:
   90%
   Szín:
   Grafit
   Szavatosság:
   12 Monate
   Gyártó:
   Green Cell
   méretek:
   186.1x80.9x22.6mm
   Súly:
   590.3g
   Modell:
   PowerPlay Ultra
   További funkciók:
   Beépített gyorsulásmérő - a powerbank kétszeri megérintése mutatja a kapacitást a LED sávon.
   visszatérési politika:
   30 nap
   Kimenetek száma:
   4
   Im Set:
   USB-C - USB-C 60W
   Termékkód:
   PBGC04
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×
   comments icons

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
   Néz
   Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
   Hogyan válasszunk powerbankot?
   Néz
   1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
   2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
   Mi az az Ultra Charge?
   Néz
   Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
   Kábel csatlakozik a tápegységhez?
   Néz
   Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.
   Ez a power bank megfelelő lesz a telefonmodellhez?
   Néz
   Valójában bármilyen power bank alkalmas lesz a telefonunkhoz, amennyiben okostelefonról van szó. Minden a preferenciáinktól és a célunktól függ. Ha olyan praktikus eszközre van szüksége, amely nem foglal sok helyet, és zsebben is hordható, akkor akár 10 000 mAh kapacitású power bankokat ajánlunk. Ha azonban szeretnénk egy speciális tápegységet más eszközök energiaellátására, akkor egy dupla 20 000 mAh-s modellt javasolunk.
   Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
   Néz
   Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
   Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
   Néz
   Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
   A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
   Néz
   Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
   A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
   Néz
   A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
   Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
   Néz
   A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
   A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
   Néz
   Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
   Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
   Néz
   Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
   Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták: