Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Adapter HUB USB-C Green Cell 7 port (USB 3.0, HDMI 4K microSD, SD) számára Apple MacBook Pro, Air, Asus, Dell XPS, HP, Lenovo X1

Green Cell
A termék nem elérhető
  • Bővítse az USB-C portot, hogy tartalmazza a hét legfontosabb bemenetet a kényelmes munkavégzéshez, amelyeket egyszerre használhat, és bővítheti képességeit
  • Elérhető portok: C típusú USB tápellátással, USB 3.0, 2xUSB 2.0, HDMI 4K, microSD, SD
  • Használja az eszközt dokkolóállomásként a számítógépéhez, vagy kapcsolja be a Samsung telefonját a számítógépére a DeX támogatással
  • Az adapter kompatibilis minden USB-C-vel felszerelt laptoppal, beleértve: Apple MacBook 12 / Pro 13 / Pro 15 (az M1 processzorok MacOS Big Sur 11.2.2 vagy újabb verziót igényelnek), Dell XPS, Microsoft Surface, Asus ZenBook, Huawei MateBook
16 610,00 Ft
Nincs raktáron
 
logo.jpg

USB-C HUB
Kiterjeszt a lehetőségeidet

logo.jpg

A fejlett védő elektronika, a modern dizájn, a kis méretek és az egyetemesség teszi a Green Cell adaptert pótolhatatlanná, ha bővíteni szeretné készüléke lehetőségeit. Változtasson egy helyet 7-re és élvezze magát korlátlan lehetőségekkel, pl. adatok, képek továbbítása és gyors töltés egyetlen eszközzel.

7 az egyben

logo.jpg

Többcélú


Az adapter kompatibilis minden USB-C-vel felszerelt laptoppal, beleértve: Apple MacBook 12 / Pro 13 / Pro 15 (az M1 processzorok MacOS Big Sur 11.2.2 vagy újabb verziót igényelnek), Dell XPS, Microsoft Surface, Asus ZenBook, Huawei MateBook.

Megjegyzés! Miután frissítette MacBookját a macOS 12.0.1 Monterey legújabb verziójára, problémák léphetnek fel az adapter működésével kapcsolatban. A későbbi Apple hardverfrissítéseknek meg kell oldaniuk ezt a problémát.

A piacon legnépszerűbb bemenetek alkalmazása lehetővé teszi, hogy az USB Type C portot pl. gyorstöltő, memóriakártya-olvasó, 4K fotóadapter vagy csatlakozó a szokásos USB-A eszközökhöz. Ezenkívül helyettesítheti a DeX állomást és más PC módú rendszereket , például Samsung Galaxy S8 / S9, Note 8 vagy a Huawei Mate 10, amely lehetővé teszi a használhatja okostelefonját ugyanolyan egyszerűen, mint a számítógépét.

logo.jpg

Minden szükséges kéznél


Az adapter 7 kimenettel rendelkezik, amelyek kibővítik az eszköz funkcionalitását.

Ilyen bemeneteket találhat: 

logo.jpg

És hogy minden zárva van egy kompakt, test nélküli tokban, amelynek mérete 30mm x 109mm x 12,5mm.

logo.jpg

Kapcsolja telefonját számítógépre a Samsung Dex segítségével


A Samsung DeX lehetővé teszi a Galaxy S8 / S8 +, S9 / S9 + vagy a Note8 csatlakoztatását a képernyőhöz, a billentyűzethez vagy az egérhez, és hatékony, munkára kész mini-számítógépként használja

Csatlakoztatnia kell a telefont és a töltőt a Green Cell adapterhez, és a rendszer automatikusan elindul. A személyre szabott számítógépes felületen használhatja az alkalmazásokat, megtekintheti a dokumentumokat, grafikákat készíthet és még sok-sok mást. Ugyanakkor a telefon összes funkciója elérhető.

Semmi sem egyszerűbb ...

logo.jpg

Port USB-C PD


Az áramellátás technológia lehetővé teszi a Green Cell adapter használatát töltőként áthaladó rendszeren keresztül. Elég, ha a töltőt csatlakoztatja az adapterhez, és az elektronika automatikusan beállítja az Ön töltéséhez megfelelő paramétereket. eszköz.

logo.jpg

Gyors töltés


A készülékünkben rendelkezésre álló USB-csatlakozó támogatja a gyors töltési technológiát, ami még négyszer gyorsabbá teszi a töltést.

logo.jpg
Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Állapot:
      új
      Szín:
      Ezüst
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Green Cell
      méretek:
      30x109x12,5mm
      Súly:
      60g
      Energiaellátás:
      Ja
      Kimenetek száma:
      7
      Portok száma:
      7
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan működik az inverter?
      Néz
      Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
      Milyen típusú inverterek léteznek?
      Néz
      Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.