Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Napelemes töltő Green Cell GC SolarCharge 21W - Napelem 10000 mAh Powerbank funkcióval USB-C Power Delivery 18W USB-A QC

Green Cell
A termék nem elérhető
  • Szolár töltő GC SolarCharge - A napenergiát energiává alakíthatja készülékei számára!
  • A hatékony 21W teljesítményű napelemnek és a 25% -os átalakításnak köszönhetően minden napsütéses napot hatékonyan használhat eszközei töltésére
  • A beépített 10000 mAh kapacitású bank lehetővé teszi az energiatárolást, és a két USB-A és egy USB-C portnak köszönhetően az eszközöket feltöltötte, miután azokat összegyűjtötte
  • A GC SolarCharge egyedi kialakítása és alacsony súlya nemcsak a könnyű szállítást , hanem a kényelmes telepítést is biztosítja a mellékelt karabinereknek köszönhetően
48 610,00 Ft
Nincs raktáron
 
Responsive image
Responsive image

A jó idő nemcsak Önnek, hanem eszközeinek is jó energiát jelent!

A GC SolarCharge napelemes töltő beépített 10000 mAh kapacitású power bankkal tökéletes megoldás minden utazás szerelmese számára. Válasszon környezetbarát módot készülékei energiaellátására, és élvezze a korlátlan, tiszta és ingyenes napenergiát, bárhol is legyen.

Responsive image

Responsive image

A napenergia hatékony felhasználása

A hatékony 21 W-os napelemek használatának és a 25% körüli hatékonyságnak köszönhetően minden napsütéses napot kihasználhat az energiatermelés érdekében. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja eszközeit az USB-portokhoz, és napelemeket helyez egy napos helyre, és a GC SolarCharge feltölti az összes eszközt, miközben Ön a természetben pihen.

Responsive image

Responsive image

Beépített portok és energiatárolás

A GC SolarCharge napelemes töltő beépített 10000 mAh kapacitású energiabankkal rendelkezik, amely folyamatosan energiát tárol, amikor nincs rácsatlakoztatva semmilyen eszköz.

A napelemes töltő vezérlőmodulja két USB-A porttal rendelkezik, amelyek közül az egyik a Quick Charge technológiával készült, valamint egy kétirányú USB-C 18W Power Delivery porttal, amely összesen akár 3 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé, valamint egy további Micro USB porttal, amely alternatív áramforrásként szolgál a beépített power bank számára. Ezen kívül egy LED-dióda is található rajta, amely a napelem napsugárzási szintjéről tájékoztat, ami a napenergiával történő töltés hatékonyságát fejezi ki.

Responsive image

Responsive image

Könnyű és kompakt

A napelemes töltő könnyű, kompakt és összecsukható kialakítása garantálja a készülék könnyű szállítását. Az összetett töltő nem foglal sok helyet - méretei az A4-eshez hasonlóak. A készlethez mellékelt karabinerek segítségével a SolarCharge bármilyen hátizsákra rögzíthető, így kényelmesen és hatékonyan használhatja akár útközben is. Egyértelműen kötelező darab, ha túrázni, kempingezni megyünk, vagy olyan helyzetben, amikor vészhelyzetben kell feltöltenünk készülékeinket.

Responsive image

Responsive image

Széles körű kompatibilitás

A GC SolarCharge a két USB-A és USB-C portnak köszönhetően teljes mértékben kompatibilis az összes okostelefonnal, táblagéppel, konzollal, vezeték nélküli fejhallgatóval, MP3-lejátszóval, fényképezőgéppel, power bankkal és minden olyan eszközzel, amely USB-csatlakozón keresztül kap áramot, ami hasznos lehet az Ön utazásai során.

Responsive image
Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      kapacitás:
      10000 mAh
      Teljesítmény:
      21W
      Bemenet:
      USB-C1: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A; Micro USB1: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
      hatékonyság:
      20%
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Green Cell
      méretek:
      Beküldve 305x180x20mm / Kibővített 520x305x10mm
      Súly:
      730g
      Modell:
      SolarCharge
      Im Set:
      Napelemes töltő, USB - Micro USB kábel 25 cm, 2 karabiner, használati útmutató
      Termékkód:
      SOL02
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
      Hogyan válasszunk powerbankot?
      Néz
      1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
      2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
      Mi az az Ultra Charge?
      Néz
      Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
      Kábel csatlakozik a tápegységhez?
      Néz
      Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.
      Ez a power bank megfelelő lesz a telefonmodellhez?
      Néz
      Valójában bármilyen power bank alkalmas lesz a telefonunkhoz, amennyiben okostelefonról van szó. Minden a preferenciáinktól és a célunktól függ. Ha olyan praktikus eszközre van szüksége, amely nem foglal sok helyet, és zsebben is hordható, akkor akár 10 000 mAh kapacitású power bankokat ajánlunk. Ha azonban szeretnénk egy speciális tápegységet más eszközök energiaellátására, akkor egy dupla 20 000 mAh-s modellt javasolunk.
      Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
      Néz
      Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?