Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

UGREEN USB-C - USB kábel 300 cm, Quick Charge 3.0 gyors töltés, Magas tartósság, Fekete-ezüst színű

Ugreen
A termék nem elérhető
  • UGREEN USB-C kábel - magas minőség, tartósság és esztétika egyben. A legjobb minőségű anyagokból készült, nikkel bevonattal ellátott csatlakozókkal. A 3 méteres hosszúságú kábel kényelmes használatot biztosít bármilyen körülmények között.
  • Gyors töltés, kompatibilitás számos okostelefonnal, például Xiaomi, HONOR, Huawei vagy Samsung. 30 perc alatt akár a Huawei akkumulátorának 74%-át is feltöltheti.
  • Az UGREEN kábel nemcsak gyors töltést kínál, hanem akár 480 MB/s sebességű adatátvitelt is lehetővé tesz, ami gyors fájlátvitelt tesz lehetővé az eszközök között.
  • A fejlett rézmag és a strapabíró csatlakozó kivételes teljesítményt és védelmet biztosít. Emellett a csepegési mód és a csatlakozók állandó hőmérsékletének fenntartása teljes biztonságot garantál a használat során.
2 999,00 Ft
Nincs raktáron
 

UGREEN USB-C kábel 300 cm hosszú és rendkívül tartós

Effektív kábel kifejezetten neked

Az UGREEN kábel nemcsak hihetetlenül gyors töltést kínál, hanem kiváló minőségű kivitelezéssel is rendelkezik, ami maximális biztonságot nyújt a használathoz. Az aranyozott rézmag jelentősen fel lett javítva, így a kábel kivételes teljesítményt nyújt gyors töltés közben. Az erős csatlakozó tökéletesen illeszkedik a telefon portjához, biztosítva egy stabil és megbízható kapcsolatot, ami nem lazul vagy esik ki. A gumi kábelvédelem további védelmet nyújt a telefon bemenetének sérülése ellen, növelve a termék tartósságát.

A kábel használatának biztonságát a legmagasabb szintre emelték. A csatlakozók hőmérsékletét állandóan fenntartva nem kell aggódnod a telefon akkumulátorának túlmelegedése vagy károsodása miatt, még akkor sem, ha használod töltés közben. Különösen érdemes megemlíteni, hogy a kábel rendelkezik egy speciális csepegési üzemmóddal, ami automatikusan aktiválódik a töltés befejezése után, védelmet nyújtva a telefon akkumulátorának a potenciális veszélyek ellen, még akkor is, ha az eszköz alvás közben van.

Ugreen márkájú elektronika

Gyors töltés és adatátvitel

Az UGREEN kábel nemcsak kiváló töltést biztosít, hanem fantasztikus adatátviteli sebességet is kínál. Ennek a különleges tartozéknak köszönhetően akár 480 MB/s sebességgel is áthelyezheti fájljait az eszközök között. Nem kell többé végtelenül várakoznia dokumentumok, fényképek vagy videók másolására a smartphone és a számítógép vagy laptop között. Ez a funkcionális megoldás lehetővé teszi az adatok gyors átvitelét, időt és mindennapi munkáját megkönnyítve.

Az UGREEN kábel tökéletesen illeszkedik sokféle okostelefonhoz, így rendkívül sokoldalú. Legyen szó Huawei, Xiaomi, HONOR vagy Samsung telefonról, a kábel zökkenőmentes töltést és adatátvitelt biztosít. Ebben a kompatibilitásban bízhat, függetlenül a telefon modelljétől, biztos lehet benne, hogy ez a kábel megfelel az elvárásainak.

Az UGREEN kábel valóban gyors töltést kínál, ami meglepő hatékonyságával fogja elkápráztatni. Ennek a kábelnek a segítségével mindössze 30 perc alatt fel tudja tölteni a Huawei telefon akkumulátorát akár 74% vagy annál többre. Ez rendkívül hasznos megoldás, ami más okostelefonok, például a Xiaomi, HONOR vagy Samsung táplálására is alkalmas. Bármilyen telefonnal is rendelkezik, ez a praktikus kiegészítő biztosan megfelel az elvárásainak.

Ugreen márkájú elektronika

A csomag tartalmazza:

● USB - USB-C kábel
● Használati útmutató

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Feszültség:
      5V
      áramerősség:
      3A
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete és ezüst
      Szavatosság:
      24 Hónap
      Gyártó:
      UGREEN
      Modell:
      US288
      dugó típusú:
      USB-C
      Hossz:
      3m
      Datentransfer:
      480 Mb/s
      Termékkód:
      60408
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás