Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Kábel Micro USB 30cm Green Cell PowerStream, gyors töltéssel, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • 30 cm hosszú GC PowerStream USB-A - micro USB kábel - villámgyors töltés és adatátvitel, a legigényesebb felhasználók igényeinek megfelelően tervezve.
 • A Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP gyorstöltési szabványok támogatásával és 480Mps adatátviteli sebességgel ez a kábel tökéletes a micro USB porttal felszerelt modern készülékekhez.
 • A GC Power Stream tökéletes működést biztosít minden mikro USB-vel felszerelt eszközzel. Felejtse el a nem tanúsított tartozékokkal kapcsolatos problémákat - plug and play
 • A GC Power Stream felülmúlhatatlan tartóssága a rendkívül kopásálló fonás és a fém pajzsok használatának köszönhető, amelyek hatékonyan védik mindkét dugót a töréstől.
5 040,00 Ft

Mennyiség:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB A - Micro USB

Gyorstöltés

A Quick Charge 3.0 és az Ultra Charge gyorstöltési technológiát támogatva akár háromszor gyorsabban tölthetjük okostelefonunkat. A gyorstöltéssel kompatibilis kábel ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a töltő vagy a telefon protokollja.

Válassza ki a megfelelő hosszúságot

A GC PowerStream microUSB kábelt úgy tervezték, hogy ne csak a lehető leggyorsabb töltést biztosítsa eszközei számára, hanem kivételes tartósságot és könnyű használatot is. Az elegáns dizájn és a kiváló minőségű anyagok gyorsan az első számú választássá teszik a GC PowerStream kábelt. Háromféle hosszúságot kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.


30 cm

120 cm

200 cm

Felülmúlhatatlan tartósság

A GC PowerStream microUSB kábelfonat tartós polipropilén szálakból készül, amelyek nemcsak stílusosan néznek ki, hanem védik a kábelt a kopástól és a hajlítástól is. A kábelen végigfutó kevlárszálak használata megakadályozza a kábel elszakadását, a többszintű kábelmelléklet pedig tökéletes működést biztosít.

Kompatibilitás

A gyors töltési technológia támogatásával - beleértve a Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge vagy Samsung AFC - a GC PowerStream kábel tökéletesen alkalmas bármilyen mikro USB-porttal rendelkező eszköz energiaellátására. Akár okostelefont használ ezzel a csatlakozótípussal, akár táblagépet, fejhallgatót vagy más típusú, micro-USB csatlakozóval rendelkező készüléket - a GC PowerStream tökéletes társ az otthoni és az útközbeni töltéshez.

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
  arrow-up
   Műszaki adatok
   Állapot:
   új
   Támogatott töltési technológiák:
   QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
   Szín:
   fekete
   Szavatosság:
   24 Hónap
   Gyártó:
   Green Cell
   Modell:
   GC PowerStream
   háttérvilágítás:
   Nem
   visszatérési politika:
   30 nap
   Dugó típusa:
   USB - Micro USB
   Hossz:
   30 cm
   Termékkód:
   KABGC23
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×
   comments icons

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
   Néz
   Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
   Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
   Néz
   Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
   A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
   Néz
   Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
   A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
   Néz
   A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
   Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
   Néz
   A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
   A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
   Néz
   Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
   Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
   Néz
   Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
   Hogyan működik az inverter?
   Néz
   Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
   Milyen típusú inverterek léteznek?
   Néz
   Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.