Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh gyors töltéssel 2x USB Ultra Charge és 2x USB-C tápegység 18W

Green Cell
Készleten
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • Nyerjen előnyt bárhol is, a Green Cell PowerPlay10S használatával - akár 36 további óra eszközei számára
 • Töltsön akár 3 eszközt egyszerre - az USB-C 18W-os és 2x USB-A Ultra Charge portoknak köszönhetően nemcsak az okostelefonokat, hanem még többet is gyorsan tölthet igényes eszközök, mint például az iPad Pro 2020 vagy a Nintendo Switch
 • A rendkívül stílusos és hihetetlenül tartós kialakítás lehetővé teszi az árambank kényelmes és biztonságos használatát minden körülmények között
 • A mobilitás iránti szenvedéllyel jött létre - a GC PowerPlay10S egy termék, amelyet teljes egészében a Green Cell mérnökei terveztek
11 995 Ft

Mennyiség:

 

GC PowerPlay10S

A GC PowerPlay10S a Green Cell Power Bankok fejlődésének következő lépése. Mi vettük a GC PRIME legjobbjait, és felfegyverkeztünk a legújabb technológiai megoldásokkal, új szintre emelve. Két további port hozzáadásával létrehoztunk egy Power Bankot, amelynek köszönhetően minden területen előnyt szerezhet.

Tervezés

A PowerPlay10S tervezésénél tudtuk, hogy folytatni szeretnénk a zászlóshajó Power Bankunk jellegzetes kialakítását. Ezért zártuk le a rendkívül tágas lítium-polimer cellákat egy stílusos burkolatban, amelyet nemcsak két további port hozzáadásával javítottunk, hanem a Green Cell logóját is a Power Bank aktuális kapacitását megjelenítő gombgá változtattuk.

Még több eszköz

A GC PowerPlay10S power bankot 3 gyors porttal látták el, amelyeknek köszönhetően egyszerre akár 3 eszközt is tölthet: USB-C Power Delivery port, amely akár 18W teljesítményű eszközök töltésére is alkalmas, vagy a Power Play töltéséhez 2 USB-A port a saját Ultra Charge technológiájával, valamint egy USB-C port, amely a Power Bank azonnali töltésére szolgál.

Szerezzen előnyt

Egy olyan világban, ahol a másodpercek számítanak, órákat adunk. Kiváló minőségű lítium-polimer celláknak köszönhetően a GC PowerPlay10S kényelmet nyújt készülékeinek bárhol, akár további 36 órán keresztül történő használatához!

Portok

Felejtsd el a lemerült eszközök problémáját! A 3 portnak köszönhetően a PowerPlay10S hatékonyan képes megbirkózni az eszközök töltésével, és az Átfutás funkció lehetővé teszi, hogy többportos töltőként használja. Maga a powerbank a két C típusú USB-port használatával tölthető fel, 20 W teljesítményig.

Hagyja az áramot szabadon áramolni

Az áthaladás funkció lehetővé teszi a Power Bank, valamint az összes csatlakoztatott eszköz egyidejű töltését. Ez időt és helyet takarít meg a poggyászában.

Kompatibilitás

Egyre inkább az okostelefonok vannak az egyedüli eszközök, amelyeket magunkkal hordunk és amelyeket újratölteni kell. Ezért a még igényesebb eszközök leggyorsabb töltésének garantálása érdekében az energiabankunkat USB-C PD 18W-os porttal szereltük fel, amely könnyen kezelheti az olyan töltőeszközöket, mint az iPad Pro 2020 vagy a Nintendo Switch. Természetesen nem feledkeztünk meg a klasszikus okostelefonokról sem - a két USB-A Ultra Charge portnak köszönhetően egyszerre töltheti fel Samsung S21 és iPhone 12 vagy SE (2020) készülékeit!!

Biztonság az Ön és az eszközei számára

A működés biztonságát kiváló osztályú elektronika, a sérülések ellenálló képességét pedig egy átgondolt kialakítás és anyagok biztosítják, amelyekből a PowerPlay10S készült.

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Az Ön értékelése:
   ×

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Műszaki adatok
   kapacitás:
   10000 mAh
   teljesítmény:
   18W
   sejttípus:
   Li-Polymer
   kibocsátás:
   USB-C2: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A; USB-A1/A2: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
   bemenet:
   USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
   állami:
   új
   Átmegy:
   Igen
   túlmelegedés elleni védelem:
   Igen
   Mélykisülés elleni védelem:
   Igen
   túlterhelés elleni védelem:
   Igen
   szín:
   fekete
   szavatosság:
   12 Monate
   gyártó:
   Green Cell
   méretek:
   14 x 7.2 x 1.4 cm
   Kimenetek száma:
   3
   termékkód:
   PBGC02S
   Ez a weboldal cookie-kat használ, és semmilyen információt nem gyűjt automatikusan, kivéve az ezekben a fájlokban található adatokat (úgynevezett "sütiket").
   OK