Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Induktív töltő Baseus Simple Mini mágnessel az iPhone-hoz, 15W, Magsafe, Fehér szín

Baseus
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Univerzális Induktív töltő iPhone-hoz. Kényelmes használat otthon, munkahelyen és utazás közben. Nem szükséges levenni a mágneses tokot, így kényelmesen használhatja a telefonját töltés közben.
  • Támogatja a Gyors Töltés Power Delivery protokollját, így az iPhone-ja gyorsan feltöltődik, még intenzív használat mellett is. Emellett beépített LED jelzi a készülék állapotát.
  • Alumíniumból, edzett üvegből és TPE-ből készült, biztosítva a tartósságot és hatékony hőelvezetést. Az beépített mágnes biztos tapadást garantál a mágneses tokokkal rendelkező telefonokhoz, kiküszöbölve a leválás kockázatát.
  • Anyag: alumínium, edzett üveg, TPE. Maximális kimeneti teljesítmény: 15 W. Kábel hossza: 1,5 m. Kompatibilitás az Apple 12 sorozattal mágneses vezeték nélküli töltéssel.
12 799,95 Ft

Mennyiség:

 

Baseus Simple Mini Induktív Töltő - Kényelmes és Gyors Töltés

Mindenhol és Mindig Készen Áll

Az Baseus WXJK-F01 induktív töltője tökéletes megoldás az iPhone-od gyors és kényelmes töltéséhez. Az innovatív tervezésnek és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően nemcsak hatékony, hanem biztonságos töltést is biztosít. Tudj meg többet erről a termékről és annak előnyeiről!

A WXJK-F01 egy hordozható eszköz, amely otthon, az irodában és utazás közben is megállja a helyét. Mi teszi különlegessé ezt a töltőt? Kivételes kényelme. A kialakításnak köszönhetően nem kell levennie a mágneses tokot a telefonról a töltés során. Ráadásul továbbra is szabadon használhatod az iPhone-odat, akkor is, amikor csatlakoztatva van a töltőhöz. Ez egy olyan megoldás, amit nagyra értékelni fogsz!

Ugreen márkájú elektronikai termék

Premium Minőség - Biztonság Elsőbbséget Élvez

Az induktív töltőnk legmagasabb minőségű anyagokból készült, mint például alumínium, edzett üveg és TPE. Ezeknek a tartós és erős alkatrészeknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ez a termék hosszú ideig szolgálni fog. Ráadásul az üvegbevonat hatékony hőelosztást tesz lehetővé, amely kulcsfontosságú intenzív töltés közben. Az beépített mágnes biztosítja, hogy a telefon ne válasszon el a töltőtől vagy ne essen le, így teljes biztonságot és kényelmet nyújtva neked.

Ugreen márkájú elektronikai termék

Gyors Töltés a Power Delivery Technológiával

Az WXJK-F01 támogatja a Power Delivery gyors töltési protokollját, ami azt jelenti, hogy az iPhone-od villámgyorsan feltöltődik, még akkor is, ha használod. Nem kell aggódnod a hosszú várakozási idő miatt. Ráadásul a töltő kompatibilis az Apple legújabb okostelefonjaival, mint például az iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max. Ez azt jelenti, hogy a iPhone modelltől függetlenül gyors és hatékony töltést élvezhetsz.

Ugreen márkájú elektronikai termék

Az összetétel tartalmazza:

● Induktív töltő kábellel, hossza 1,5 m
● Használati utasítás

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Teljesítmény:
      15W
      Állapot:
      új
      Gyorstöltő technológia:
      Power Delivery
      Szín:
      fehér
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Baseus
      Súly:
      60g
      Modell:
      Simple Mini Magnetic Wireless Charger
      Kábel hossza:
      1,5m
      Maximális kimeneti áram:
      2670 mA
      Maximális PV bemeneti áram:
      DC 5 V/2 A, 9 V/2,67 A Maks.
      Kompatybilność:
      Apple 12 series
      Termékkód:
      WXJK-F02
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
      Néz
      Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
      Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
      Néz
      Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      Ultra Charge
      Néz
      Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?