Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Green Cell PowerRide Nano38 38W 6A USB-C USB-A autós töltő, gyors töltéssel Power Delivery 3.0 és Ultra Charge technológiával

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Dupla Teljesítmény - Két port, USB-C és USB-A, összesen 38W teljesítménnyel, lehetővé teszi két csatlakoztatott eszköz, például okostelefon, műszerfali kamera vagy GPS gyors töltését.
  • Kompakt Dizájn - A készülék kis mérete nagy teljesítményt rejt, miközben diszkréten illeszkedik az autó belső terébe. Mindez elegáns alumínium burkolatban található.
  • Széles Kompatibilitás - Tökéletesen kompatibilis a személyautók 12V-os szivargyújtó csatlakozóival, valamint a teherautók és lakóautók 24V-os csatlakozóival.
  • Biztonsági Csomag - Gondoskodunk az ön és eszközei biztonságáról, ezért a GC PowerRide Nano töltő teljes túlfeszültség-védelmi készlettel van felszerelve.
3 499,00 Ft

Mennyiség:

 

PowerNest

Az autós töltés még sosem volt ilyen egyszerű!

Kicsi és könnyű Green Cell töltő a szivargyújtóhoz. Töltőnk gyorsan és biztonságosan feltölti az olyan eszközöket, mint például mobiltelefonok, tabletek, autós kamerák és még sok más. Az integrált Power Delivery 3.0 és Ultra Charge funkcióknak köszönhetően akár 5-ször gyorsabban tölt, mint egy hagyományos töltő.

Energia pod kontrolą

Szeretnél egyszerre navigálni és tölteni az okostelefonodat? Vagy talán az utasok a hátsó ülésen szórakozást igényelnek? Többé nem kell eldönteni, ki csatlakoztathatja először a telefonját. A Green Cell Nano 38W autós töltővel két eszköz egyidejű, maximális sebességű töltése is lehetséges, összesen 38W teljesítménnyel!

Energia pod kontrolą

Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően, amely kiváló minőségű alumíniumból készült, a töltő súlya mindössze 17 gramm. Kompakt formatervezése tökéletesen illeszkedik bármilyen autóbelsőhöz, anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Az alumínium burkolat nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem tartósságot és ellenálló képességet is garantál a sérülésekkel szemben. Legyen szó utazásról vagy mindennapi városi közlekedésről, ez az autós töltő gyors és megbízható töltést biztosít eszközeid számára. Ideális okostelefonokhoz, autós kamerákhoz és navigációs rendszerekhez, mindig készen áll a használatra.

Korzystaj kiedy chcesz

Függetlenül attól, hogy egy vagy két portot használsz egyszerre, a Green Cell autós töltő kiváló hatékonysággal rendelkezik, és garantálja a legmagasabb kényelmet és biztonságot a használat során. Ezenkívül modern kialakítása tökéletesen illeszkedik autód belsejéhez.

Ismerd meg az USB-A 18W Ultra Charge és USB-C 20W Power Delivery portok lehetőségeit, és élvezd az utazást anélkül, hogy aggódnál a mobil eszközeid töltése miatt.

Twoje potrzeby

Használd a töltőt anélkül, hogy aggódnod kellene a kompatibilitás miatt az autód tápegységével. A Green Cell autós töltő bemenete teljes mértékben kompatibilis minden 12V-os szivargyújtó aljzattal személyautókban, valamint 24V-os aljzatokkal, amelyek teherautókban vagy lakóautókban találhatók.

Pełna kompatybilność

Biztonságos használat


Túlfeszültség
elleni védelem

Túlmelegedés
elleni védelem

Rövidzárlat
elleni védelem

Mindenkivel kompatibilis

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Gyártó:
      Green Cell
      Teljesítmény:
      38W
      Bemenet:
      12V / 24V
      USB-C kimenet:
      5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A, max 20W
      USB-A kimenet:
      3.6-6.5V/2.4A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A, max 18W
      Korzystanie z jednego portu:
      18W Max
      Korzystanie z dwóch portów:
      36W Max
      Gyorstöltő technológia:
      Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
      Szín:
      fekete
      Méretek:
      48,4x24,6mm
      Súly:
      17g
      háttérvilágítás:
      Nem
      Kimenetek száma:
      2
      Portok száma:
      2
      Szavatosság:
      24 Hónap
      Állapot:
      új
      Termékkód:
      CADM-GC-38AC
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
      Néz
      Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      Ultra Charge
      Néz
      Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Melyik inverter autóhoz?
      Néz
      Egy autóban talál egy 12 voltos szivargyújtó aljzatot, és ilyen invertereket a legjobb vásárolni.
      Melyik konnektorba töltsem az elektromos autót?
      Néz
      Az elektromos mobilitás világában 4 féle aljzat létezik autókhoz: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; 3. típus; Típus 4/CHAdeMO
      Hordozható töltő elektromos autóhoz
      Néz
      Az elektromos autók hordozható töltői normál háztartási konnektorból működnek. Az ilyen alkalmazás nem igényel bonyolult csatlakoztatást vagy az alkatrész további összeszerelését.