Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Kábel USB-C Lightning 1m MFi Green Cell Power Stream, gyors töltéssel az Apple iPhone

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Green Cell Power Stream C típusú USB - Ligthning kábel (1 m) - iPhone-jának közvetlen feltöltése és szinkronizálása a legújabb MacBook-okkal / iPad-ekkel és akár 2,5-szer gyorsabb PD-töltés csak a most lehetségesvé váló lehetőségek töredéke
  • A tápellátás 26W-os gyors töltési támogatásával mindössze 30 perc alatt 50% -ig töltheti iPhone SE (2020) / 11 Pro / 11 / XS Max / XS / X készülékét! A kábel támogatja az olyan készülékek szokásos töltését is, mint az iPhone, az iPad Air / mini és az iPod
  • A GC Power Stream hivatalos Apple MFi tanúsítvánnyal és C94 chipkel rendelkezik , amely biztosítja a tökéletes működést az összes kompatibilis Apple eszközzel. Felejtsd el a nem hitelesített kiegészítőkkel kapcsolatos problémákat
  • A GC Power Stream páratlan tartóssága a következők használatának az eredménye: rendkívül ellenálló a kopásfonatnak, a fémhüvelyek hatékonyan védenek mind a dugók elszakadásának, mind pedig a huzalok többlépcsős védelmének Kevlar szálak használatával
5 330,00 Ft

Mennyiség:

 

Apple MFi tanúsítás

he GC Power Stream kábel hivatalos tanúsítvánnyal és Apple MFi chippel rendelkezik, amely garantálja a minőséget és a hibátlan működést minden kompatibilis Apple készülékkel.

iPhone és iPad gyors töltése

A GC Power Stream kábel lehetővé teszi az iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE és az iPad Pro 12.9 (1 Gen i 2 Gen) / Pro 10.5 Lightning csatlakozóval felszerelt készülékek villámgyors töltését. Egyszerűen csatlakoztassa a kábelt egy 20 és 87 W közötti teljesítményű USB-C hálózati adapterhez, hogy akár kétszer gyorsabban töltse fel eszközeit.

Ajánlott tartozékok:

Egy kapcsolat, amely mindent leegyszerűsít

A Lightning és és USB-C csatlakozók egy kábelben való alkalmazásának köszönhetően: most először lehetséges az iPhone okostelefonok közvetlen csatlakoztatása USB-C csatlakozóval rendelkező táblagépekhez és ultrabookokhoz. Így az iPhone-t csatlakoztathatjuk az iPadhez és a MacBookhoz, ami nemcsak az okostelefonunk töltését teszi lehetővé, hanem az adatok szabad szinkronizálását is az eszközök között. Felejtse el az átmeneteket és az adaptereket!

Páratlan erő

A GC Power Stream fonat tartós polipropilénből készül, amely rendkívül hatékonyan védi a mechanikai sérüléstől és a kopástól. Ezenkívül a huzalok mentén futó kevlárszálak használata megakadályozza azok törését. A lézerhegesztett fém csatlakozóburkolatok védik a csatlakozókat a véletlen töréstől, a többszintű kábelburkolat pedig hibátlan és problémamentes kábelüzemet biztosít. Mindez a Power Stream-et egy igazi titánná teszi.


Polipropilén fonalfonat

Lézerhegesztett
fém borítás

Kevlár szál


Dupla
árnyékolás

30 AWG
Adatvonalak

23 AWG
Tápkábel

Data&Sync

A Green Cell Power Stream kábel gyors adatátvitelt és szinkronizálást tesz lehetővé az eszközök között 480 Mbps sebességgel, ami 150 kép elküldésének felel meg mindössze 5 másodperc alatt!

1800 fénykép
feltöltése 1 perc alatt

1200 dal
feltöltése 1 perc alatt

HD felbontásban
feltöltött film 1 perc alatt

Kompatibilitás:

Gyors töltés Teljesítményszállítás:
Adapter 26W vagy több - Apple iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE
Adapter 29W vagy több - Apple iPad Pro 12.9 (1 Gen i 2 Gen), iPad Pro 10.5

Lightning eszközök adatcseréje és töltése a táblagépek és ultrabookok segítségével:
Apple iPad Pro 12.9 (3 Gen) / iPad Pro 11 / MacBook Pro 13 i Pro 15 z lat 2016 / 2017 / 2018 oraz MacBook Air 2018

Töltési lehetőség többek között minden Lightning-csatlakozóval rendelkező készülékhez:
Apple iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus / 6 / 6 Plus / 5S / iPad Pro (do 2017) / iPad Air / iPad mini / iPod

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      24 Hónap
      Gyártó:
      Green Cell
      Modell:
      GC PowerStream
      háttérvilágítás:
      Nem
      minősítések:
      Apple MFi
      Dugó típusa:
      USB-C - Lightning
      Hossz:
      100 cm
      Termékkód:
      KABGC07
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
      Néz
      Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan működik az inverter?
      Néz
      Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
      Milyen típusú inverterek léteznek?
      Néz
      Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.