Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Powerbank Jump starter 2500A, 74Wh, Lokithor J401, Indító és powerbank egyben, kábelszettel

Lokithor
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Erőteljes indító és powerbank egy eszközben. A Lokithor J401 sokoldalú indító és powerbank egyben, ideális benzin- és dízelmotorokhoz. Rendelkezik 74 Wh kapacitással és 2500 A csúcsárammal.
  • Gyors töltés okostelefonokhoz és tabletekhez néhány perc alatt USB-C (100W max) és USB-A (18W) portok segítségével. Mindig tartsa szemmel az eseményeket a 3,75" kijelzőn, amely figyelmeztetéseket és töltési mutatókat jelenít meg.
  • Hosszú akkumulátor-élettartam. A 74 Wh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel kb. 60-szor indítsa el a járművet, és a készenléti mód akár 24 hónapig tart, mindössze 0,21 mAh fogyasztással.
  • Biztonságos használat. Teljes körű védelemmel ellátva, beleértve a túlterhelés és túlfeszültség védelmét is. Az alábbiak tartoznak a csomaghoz: Jumper kábelek, USB-USB-C kábel, USB-C to USB-C kábel és 12 V adapter.
68 999,00 Ft

Mennyiség:

 

Lokithor J401 - Powerbank és Indító egy készülékben

Mi az autóindító?

Az autóindító, vagyis az autó indítóberendezés, elengedhetetlen eszköz minden autós számára. Ez a kompakt, hordozható eszköz lehetővé teszi a járműmotor gyors és könnyű indítását, ha az akkumulátor lemerült. A jump starter technológiának köszönhetően már nem kell aggódnia azokban a helyzetekben, amikor az autó nem engedelmeskedik. Csak csatlakoztassa az indítót az akkumulátorhoz, és az erős indító teljesítmény visszaadja a mobilitást pillanatok alatt. Felejtse el a motorindítóval vagy más autósok segítségével való próbálkozásokat. Invessünk be az autóindítóba, és biztosítsuk, hogy soha többé ne maradjon az autójával az út szélén.

Indító a járművéhez, powerbank funkcióval. Felejtse el az üres akkumulátort az autójában!

Keres egy praktikus és sokoldalú megoldást az autójához? A Lokithor J401 szinte minden járműben hasznosuló indító. Az eszköz ideális akár 8,5 literes benzinmotorokhoz, akár 6,5 literes dízelmotorokhoz. Kapacitása 74 Wh, a csúcsteljesítmény pedig 2500 A. Emellett a J401 felszerelt egy zseblámpával is, ami megkönnyíti az eszköz használatát sötétben. A csomag tartalmaz egy 12V adaptert és két kábelt is: USB-A - USB-C és USB-C - USB-C.

Indító powerbank funkcióval és kijelzővel

Tartós akkumulátor

A J401 egy tartós akkumulátorral rendelkező eszköz, 74 Wh kapacitással, ami hosszú üzemidőt biztosít. Egyetlen feltöltéssel körülbelül 60 alkalommal indíthatja el a járműmotort. Ráadásul az eszköz készenléti módban körülbelül 24 hónapig tart, mindössze 0,21 mAh fogyasztással. Ez azt jelenti, hogy nem kell gyakran töltenie a terméket.

Indító powerbank funkcióval és kijelzővel

Gyors töltés

A J401 nemcsak egy indító, hanem egy funkcionális powerbank is. Segítségével újra energiát adhat okostelefonjának vagy tabletjének. Kb. 3 perc után az eszköz munkára kész. A Lokithor USB-C porttal is rendelkezik, ami akár 100 W maximális teljesítményt is képes leadni, valamint egy USB-A porttal, amely 18W teljesítményt használ. Ennek eredményeként az eszközök gyorsan munkára készen állnak, körülbelül 1,25 óra alatt.

Indító powerbank funkcióval és kijelzővel

Többféle védelem

A biztonság az elektronikai eszközök kulcsfontosságú szempontja. A Lokithor J401 indítót számos védelemmel látták el, így biztos lehet benne, hogy annak használata teljesen biztonságos. A termék védelmet nyújt a túlterhelés, zárlat, túlfeszültség, fordított polaritás, túlterhelés, magas/alacsony hőmérséklet stb. ellen.

Indító powerbank funkcióval és kijelzővel

Beépített kijelző

A Lokithor indítónak egy könnyen leolvasható, 3,75” kijelzője van, amely kényelmes hozzáférést biztosít az információkhoz. Segítségével ellenőrizheti a fordított polaritás vagy a magas/alacsony hőmérséklet riasztását, valamint a feszültséget. Ezenkívül gyors töltési mutató is rendelkezésre áll.

A Lokithor J401 egy olyan eszköz, amely ötvözi az indító és a powerbank funkciót. Ez tökéletes megoldás minden autóvezető számára, aki biztos akar lenni abban, hogy mindig képes lesz elindítani az autóját és tölteni az eszközét.

Indító powerbank funkcióval és kijelzővel

A csomag tartalmazza:

● Indító/Powerbank
● Kapcsok x2
● USB - USB-C kábel
● USB-C - USB-C kábel
● 12 V adapter
● Használati útmutató

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      kapacitás:
      20000 mAh
      Teljesítmény:
      100W
      Napięcie baterii:
      12V
      USB-C kimenet:
      5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      USB-A kimenet:
      5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Lokithor
      méretek:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Súly:
      1,77 kg
      Modell:
      J401
      LED-es elemlámpa:
      Igen
      bemeneti feszültség:
      DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      kimeneti feszültség:
      USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Üzemi hőmérséklet:
      tól től -20°C és 50°C között
      tárolási hőmérséklet:
      tól től -20°C és 50°C között
      További funkciók:
      IP68 vízálló
      Standardentladestrom:
      1400A
      Spitzenentladestrom:
      2500A
      Töltési hőmérséklet:
      0°C - 45°C
      Termékkód:
      J401
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
      Hogyan válasszunk powerbankot?
      Néz
      1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
      2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
      Mi az az Ultra Charge?
      Néz
      Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
      Kábel csatlakozik a tápegységhez?
      Néz
      Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.