Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

KVM kapcsoló, 2x4 USB, 1x MicroUSB, UGREEN Switch USB 2.0, Gyors és kényelmes számítógépkezelés

Ugreen
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • UGREEN KVM kapcsoló - ossza meg a hozzáférést 4 USB eszköz között 2 számítógép között, forradalmasítva az élményét a sok számítógéppel. Időt takarít meg az összes eszköz átkapcsolásával, egy gombnyomással minden átkapcsolva!
  • Irányítás és széles lehetőségek skálája. Adatátvitel sebessége akár 480 Mb/s és a fájlok kezelésének lehetősége két számítógépről egyidejűleg azt teszi az UGREEN adaptert hatékony és sokoldalú eszközzé.
  • Egyszerűen kezelhető - konfigurálja az eszközt, és használja a KVM kapcsolót gombokkal vagy gyorsbillentyűkkel. Egyetlen gombnyomással váltson billentyűzetet, egér, nyomtatót és fejhallgatót a munkahelyi laptopról a saját számítógépre.
  • A szett tartalmaz egy UGREEN KVM kapcsolót 6 darab USB-A porttal és egy MicroUSB porttal, valamint két USB-A 2.0 kábelt - tökéletes megoldás a rendezettebb asztalhoz, amely növeli a hatékonyságát.
9 999,00 Ft

Mennyiség:

 

Egyszerűen kezelhető UGREEN KVM kapcsoló - USB Switch 2x4

Mi is az a KVM kapcsoló?

A KVM kapcsoló (Billentyűzet, Videó, Egér) egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi több számítógép vagy eszköz távoli irányítását egyetlen billentyűzettel, monitorral és egérrel. A KVM kapcsoló segítségével a felhasználó könnyedén váltogathat különböző számítógépek között, anélkül, hogy külön billentyűzetet, monitort és egeret kellene használnia mindegyikhez.

A KVM kapcsolók alkalmazhatók olyan környezetekben, ahol szükség van több eszköz kezelésére, mint például szerverek, asztali számítógépek, információs kioszkok, hálózati eszközök vagy monitorozási rendszerek. Megkönnyítik az adminisztrátorok munkáját, lehetővé téve a gyors váltást különböző gépek között anélkül, hogy fizikailag kellene mozogni.

Az UGREEN márka KVM kapcsolója egy funkcionális adapter, amely lehetővé teszi akár négy USB 2.0 eszköz és két USB csatlakozó csatlakoztatását két különböző eszközhöz. Ennek köszönhetően akár négy USB eszköz hozzáférését is megoszthatja két számítógép között. Ez az ideális megoldás azok számára, akiknek szükségük van a USB eszközök megosztására két számítógép között. Az USB 2x4 KVM kapcsoló egy olyan eszköz, amely forradalmasítja az élményét a sok számítógéppel, lehetővé téve az akadálymentes váltást közöttük.

Ugreen márkájú elektronika

Irányítás és széles lehetőségek

Az UGREEN USB kapcsoló lehetővé teszi a fájlok kezelését két számítógépről egyszerre, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors irányítást az eszközök között. Az adapter lehetővé teszi az összes USB végpontú eszköz és adathordozó csatlakoztatását. Az USB 2x4 KVM kapcsolóval megszabadulhat a felesleges billentyűzettől, egértől és monitoroktól az asztalán. Ez javítja a munkaterület rendezettségét, ami pozitívan befolyásolja a hatékonységet.

Ugreen márkájú elektronika

Banalmasan egyszerűen kezelhető

Az USB 2x4 KVM kapcsoló rendkívül egyszerűen kezelhető. Tartalmaz több USB portot és video portot, amelyek lehetővé teszik több számítógép csatlakoztatását. Miután a számítógépeket csatlakoztatta a KVM kapcsolóhoz, egyszerűen csatlakoztassa a billentyűzetet, egeret és monitort a megfelelő KVM portokhoz.

A hardver konfigurálása után már használhatja az USB 2x4 KVM kapcsolót. A váltás a számítógépek között a kapcsoló panelén található gombokkal vagy a billentyűzeten található gyorsbillentyűkkel történik.

A szett tartalmazza:

● USB adapter
● 2x USB 2.0 kábel
● Csomagolás
● Használati utasítás

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Bemenet:
      4x USB 2.0, 1x micro USB
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      24 Hónap
      Gyártó:
      UGREEN
      méretek:
      105 x 53 x 16 mm
      Súly:
      220 g
      Modell:
      US216
      Portok száma:
      4
      Datentransfer:
      480 Mb/s
      Termékkód:
      30767
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan működik az inverter?
      Néz
      Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
      Milyen típusú inverterek léteznek?
      Néz
      Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.