Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Kábel USB-C 30cm Green Cell PowerStream, gyors töltéssel, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • GC PowerStream USB-A - USB-C kábel, 30 cm hosszú - azonnali töltés és adatátvitel, a legigényesebb felhasználók igényeinek megfelelően tervezve.
  • A Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP gyorstöltési szabványok támogatásával és 480Mps adatátviteli sebességgel ez a kábel tökéletes a C típusú USB porttal felszerelt modern készülékekhez.
  • A GC Power Stream tökéletes teljesítményt biztosít minden USB-C-vel felszerelt eszközzel. Felejtse el a nem tanúsított tartozékokkal kapcsolatos problémákat - plug and play
  • A GC Power Stream felülmúlhatatlan tartóssága a rendkívül kopásálló fonás és a fém pajzsok használatának köszönhető, amelyek hatékonyan védik mindkét dugót a töréstől.
5 040,00 Ft

Mennyiség:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB A - USB-C

Gyorstöltés

A Quick Charge 3.0 és az Ultra Charge gyorstöltési technológiát támogatva akár háromszor gyorsabban tölthetjük okostelefonunkat. A gyorstöltéssel kompatibilis kábel ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a töltő vagy a telefon protokollja.

Válassza ki a megfelelő hosszúságot

A GC PowerStream USB-C kábelt úgy tervezték, hogy ne csak a lehető leggyorsabb töltést biztosítsa eszközei számára, hanem kivételes tartósságot és könnyű használatot is. Az elegáns dizájn és a kiváló minőségű anyagok gyorsan az első számú választássá teszik a GC PowerStream kábelt. Háromféle hosszúságot kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.


30 cm

120 cm

200 cm

Felülmúlhatatlan tartósság

A GC PowerStream USB-C kábelfonat tartós polipropilén szálakból készült, amelyek nemcsak stílusosan néznek ki, hanem védik a kábelt a kopástól és a hajlítástól is. A kábelen végigfutó kevlárszálak használata megakadályozza a kábel elszakadását, a többszintű kábelmelléklet pedig tökéletes működést biztosít.

Kompatibilitás

A GC PowerStream kábel támogatja a legnépszerűbb gyorstöltési technológiákat, mint például a Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC vagy Huawei FCP / SCP, és tökéletesen alkalmas minden USB Type-C porttal ellátott eszköz energiaellátására. Akár a legújabb okostelefonokat használja, beleértve a Samsung S20 / S20 Ultra, Xiaomi Mi10, Huawei P30 Pro, iPad Pro 2020 Tablet vagy Nintendo Switch konzolt - a GC PowerStream a tökéletes társ az otthoni és az útközbeni töltéshez.

*Nincs támogatás a videoátvitelhez

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Teljesítmény:
      18W
      Állapot:
      új
      Támogatott töltési technológiák:
      QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      24 Hónap
      Gyártó:
      Green Cell
      Modell:
      GC PowerStream
      háttérvilágítás:
      Nem
      visszatérési politika:
      30 nap
      Dugó típusa:
      USB - USB-C
      Hossz:
      30 cm
      Termékkód:
      KABGC25
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
      Néz
      Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan működik az inverter?
      Néz
      Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
      Milyen típusú inverterek léteznek?
      Néz
      Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.