Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Green Cell ® 150W / 300W tiszta szinusz-feszültség-konverter inverter 12–230 V-os inverter

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Maradjon kapcsolatban- Az autós inverter egy olyan eszköz, mely lehetővé teszi az elektromos eszközök használatát még akkor is, ha Ön távol van az energiaforrástól
  • Sokoldalú és rugalmas – a Green Cell inverter nemcsak foglalatokkal van ellátva, melyekhez csatlakoztatni tudja az elektromos eszközöket, hanem USB porttal is rendelkezik, mely megfelelő kisebb eszközök töltéséhez, például okostelefon vagy tablet
  • Biztonság minden időben – a Green Cell inverter számos védelmi funkcióval és tanúsítvánnyal rendelkezik a túltöltés elkerülésére, így az Ön eszközei nemcsak hibamentesen, de biztonságosan is működnek
  • Tiszta szinusz hullám – tökéletesen működik olyan eszközökkel, melyeknek folyamatos áramellátásra van szükségük, mintha konnektorhoz lennének csatlakoztatva. Ilyen eszközök a laptopok, hűtőgépek, TV.
20 981,95 Ft

Mennyiség:

 

Nagy funkciók egy kis csomagban

Az átalakító, más néven inverter vagy inverter egy olyan eszköz, amelynek feladata, hogy az autó akkumulátorából vagy szivargyújtó aljzatából származó egyenfeszültséget váltakozó ~230V-os váltakozó feszültségre változtassa. Ez pontosan ugyanaz a feszültség, amely minden háztartási aljzatban (F típus) megtalálható egész Európában. Az átalakító kiváló választás azok számára, akik autóval, lakókocsival vagy teherautóval indulnak útnak - ennek köszönhetően szabadon használhat minden olyan szükséges eszközt, amelynek működéséhez konnektorra van szükség.


Laptop

Fűtőberendezés

Kettle

Tápegység




Jól átgondolt tervezés

A készüléket úgy tervezték, hogy használata a lehető legkényelmesebb legyen. Az inverter előlapján található egy, az egész Európában használt konnektorokhoz igazított hálózati aljzat és egy USB-port, amelynek köszönhetően tölthetjük okostelefonunkat, ebook-olvasónkat vagy bármilyen más, USB-porton keresztül csatlakoztatható eszközt.

Az inverter hátulján egy ventilátor található, amely biztosítja a készülék megfelelő hűtését.

Az egészet egy kicsi, de nagyon tartós burkolatba zárták. Kiváló minőségű alumíniumból készült,ezért ellenáll minden mechanikai sérülésnek és ütésnek az utazás során. Ezenkívül a felhasznált anyagoknak köszönhetően az átalakító nagyon könnyű.



Fontos paraméterek

Inverter keresésekor figyeljen az olyan paraméterekre, mint a feszültség [V] és a teljesítmény [W]. Ez kulcsfontosságú, mert ha rossz bemeneti feszültségű vagy túl alacsony teljesítményű invertert választunk, akkor a készülékeink nem fognak működni.


Az első meghatározandó paraméter az akkumulátorunk feszültsége, amelynek teljesen kompatibilisnek kell lennie az inverteren megadott feszültséggel. A leggyakoribb feszültségérték a 12V, amely személygépkocsikban, lakóautókban és néhány teherautóban található, valamint a 24V, amelyet főként teherautókban használnak.






A feszültség kiválasztása után dönteni kell az inverter megfelelő teljesítményéről. Ez egy kulcsfontosságú szempont, mivel megmondja, hogy hány és milyen eszközt képes árammal ellátni. Ha egy tetszőleges készüléket szeretne csatlakoztatni az inverterhez, ellenőrizze a teljesítménytáblán, hogy mennyi energiát fogyaszt (ha több készüléket szeretne csatlakoztatni, a teljesítményeket össze kell adni). A készülék által felvett teljesítmény nem haladhatja meg az inverter névleges teljesítményének 85%-át! Például egy 100 W-ot fogyasztó laptop és egy 300 W-ot fogyasztó fűtőberendezés esetén a megfelelő inverter 500 W vagy annál nagyobb fogyasztású lesz.

Miért tiszta szinuszhullám?

A legbiztonságosabb megoldás, ha tiszta (azaz teljes) szinuszhullámmal rendelkező invertert választ, mivel ez az áram megegyezik az európai konnektorok áramával. Egy ilyen jellel rendelkező inverter lehetővé teszi, hogy minden eszközt, még a legérzékenyebbeket is táplálja. A tiszta szinuszhullám választásával nem kell aggódnia a csatlakoztatott eszközök működése miatt!

Intelligens ventilátor

Az intelligens hűtőventilátor automatikusan bekapcsol, ha az üzemi hőmérséklet meghaladja a megengedett szintet. Kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletesen illeszkedik a tokhoz, így kompromisszumok nélküli csendet és nagy hatékonyságot biztosít..

Csendes
művelet

Magas
teljesítmény

Kiváló
tartósság

Első a biztonság

Az inverter számos szükséges biztonsági funkcióval van felszerelve a felhasználó és a csatlakoztatott eszközök védelme érdekében. Ezt a CE és RoHS tanúsítványok is megerősítik, tanúsítványok is megerősítik, amelyek a biztonság garanciáját jelentik.

A Green Cell inverterek cserélhető biztosítékkal vannak felszerelve, amely biztosítja az inverter és a csatlakoztatott eszközök szükséges védelmét. A biztosíték cseréje nagyon egyszerű, és senkinek sem okozhat problémát. Minden inverterhez tartalék biztosítékokat mellékelünk, hogy teljes biztonságot és a berendezés lehető leghosszabb élettartamát biztosítsuk.


Védelem
rövidzárlat ellen

A weboldal figyelemmel
kísérése feszültség és áram

Beépített
biztosíték

Védelem
hővédelem



Minden kéznél van, amire szüksége van

Tartalmazza a készülék biztonságos működéséhez szükséges legfontosabb tartozékokat:

  • / Kábel az inverternek a szivargyújtó aljzathoz való csatlakoztatásához
  • / Tartalék biztosítékok
  • / Használati útmutató




Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Állapot:
      új
      túlmelegedés elleni védelem:
      Igen
      hatékonyság:
      85%
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Green Cell
      bemeneti feszültség:
      12V DC
      kimeneti feszültség:
      230V AC
      kimeneti frekvencia:
      50Hz
      túlfeszültség-védelem:
      Ja
      Használható teljesítmény (folyamatos):
      150W
      A kimeneti feszültség alakja:
      Tiszta szinusz hullám
      Azonnali teljesítmény (impulzus):
      300W
      Termékkód:
      INV29
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Melyik inverter alkalmas napelem modulokhoz?
      Néz
      Itt a legjobb megoldás, ha kifejezetten erre a célra tervezett szolár invertert választunk. Az alábbi linken található modell rendelkezik csatlakozásokkal a PV modulokhoz, akkumulátorokhoz és a működtetendő eszközökhöz. szoláris inverter
      Melyik inverter elektromos szerszámokhoz?
      Néz
      Az inverter kiválasztásánál a legfontosabb szempont a csatlakoztatott eszköz maximális teljesítményének meghatározása. Ha tartósan szeretné használni az invertert, akkor a folyamatos teljesítményének maximum 90%-át használja. Ennek szemléltetésére használjunk egy egyszerű példát: Ha 1000 W teljesítményű invertert használunk, a csatlakoztatott készülék maximális teljesítményfelvétele nem haladhatja meg a 900 W-ot.
      Melyik inverter autóhoz?
      Néz
      Egy autóban talál egy 12 voltos szivargyújtó aljzatot, és ilyen invertereket a legjobb vásárolni.
      Hogyan működik az inverter?
      Néz
      Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
      Milyen típusú inverterek léteznek?
      Néz
      Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.
      Melyik konnektorba töltsem az elektromos autót?
      Néz
      Az elektromos mobilitás világában 4 féle aljzat létezik autókhoz: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; 3. típus; Típus 4/CHAdeMO
      Hordozható töltő elektromos autóhoz
      Néz
      Az elektromos autók hordozható töltői normál háztartási konnektorból működnek. Az ilyen alkalmazás nem igényel bonyolult csatlakoztatást vagy az alkatrész további összeszerelését.