Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Green Cell Elektromos Kerékpár Akkumulátor 36V 10.4Ah 374Wh Rear Rack Ebike 2 Pin számára Prophete, Mifa, Curtis Töltővel

Green Cell
A termék nem elérhető
 • Green Cell akkumulátor e-kerékpárokhoz - nagyobb hatótávolság és hosszabb élettartam a kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően.
 • Az intelligens BMS rendszer folyamatosan felügyeli az akkumulátort, hogy a biztonságot és a megbízhatóságot garantálja a motorozás és a töltés során.
 • Teljes készlet amely tartalmazza: akkumulátor, töltő, lopásgátló zárkulcsok és a beszereléshez szükséges összes alkatrész.
 • Az BMS folyamatosan figyeli és optimalizálja az akkumulátor működését annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságot és a lehető legjobb hatótávolságot az Ön vezetési stílusához igazítva. A rekuperációs motorok nem kompatibilisek az akkumulátorral.
99 294,95 Ft
Nincs raktáron
 

Nagy teljesítményű Green Cell akkumulátor elektromos kerékpárhoz

36V | 10.4Ah | 374Wh

Soha ne hagyja magát megállni, és válasszon olyan áramforrást, amely maximális teljesítményt és megbízhatóságot biztosít bármilyen útvonalon.

Nagyobb távolság egyetlen töltéssel

Green Cell Li-Ion cellák megnövelt sűrűséggel

Hatékony akkumulátor együttműködés a 250W os motorral

Mindig elérhető maximális teljesítmény

Megbízhatóság és biztonság

Intelligens akkumulátor-kezelés BMS rendszerrel

Széles körű kompatibilitás, egyszerű telepítés

Teljes készlet az egyszerű összeszereléshez és csatlakoztatáshoz

Válassza a minőséget

Green Cell Li-Ion cellákat, amelyek az akkumulátor szívét alkotják, nagy kapacitás és tartósság jellemzi. Ez nagyobb hatótávolságot biztosít egy feltöltéssel, hosszabb akkumulátor élettartamot és hatékony energiaforrást, amely biztosítja a szükséges pillanatnyi és folyamatos energiát az elektromos motor számára.

Használja ki az E-Bike-ot a benne rejlő lehetőségeket.

Eco mód

Hatótávolság csendes vezetés mellett - akár 100 km

Turbó üzemmód

Hatótávolság maximális teljesítmény mellett - akár 40 km

*Atlagos hatótávolság 250W-os standard motorral (vegyes meghajtás)

Megbízhatóság minden helyzetben

Egy tartós, zárt házba nemcsak kiváló minőségű cellákat zártunk, hanem egy intelligens akkumulátor-kezelő rendszert (BMS) is, amely folyamatosan ellenőrzi az akkumulátor működési paramétereit.

Ez biztosítja a megbízhatóságot vezetés közben és a biztonságot töltés közben, többek között a mélykisülés, túltöltés és túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően.

Széles kompatibilitás, könnyű telepítés

Szeretnénk a lehető legegyszerűbbé tenni a megfelelő akkumulátor kiválasztását és beszerelését. Ennek érdekében olyan elektronikát használtunk, amely kompatibilis a piacon lévő legtöbb elektromos kerékpárral, és mindent mellékelünk, ami a gyors összeszereléshez szükséges.

Hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az akkumulátor az Ön számára készült - hasonlítsa össze az alábbi paramétereket a régi akkumulátor és kerékpár specifikációjával.

 • Felszerelés: Az állványon
 • Akkumulátor feszültsége: 36V
 • Maximális motorteljesítmény: 250W
 • Az akkumulátor méretei: 43.1 x 15.6 x 6.8 cm
 • Akkumulátor csatlakozó típusa: 2 Pin

Készlet tartalma:

 • akkumulátor
 • töltő
 • lopásgátló kulcsok
 • szerelősín
 • felhasználói kézikönyv
 • EU / UK dugó
Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
  arrow-up
   Műszaki adatok
   Gyártó:
   Green Cell
   Kapacitás:
   10.4Ah
   Feszültség:
   36V
   Sejttípus:
   Li-Ion
   sejt-gyártók:
   Green Cell
   Bemenet:
   5.5*2.1 mm
   Méretek:
   431x156x68mm
   Súly:
   3.4kg
   Im Set:
   akkumulátor, rakodó, 2x kulcs, rögzítő, használati utasítás
   típusú ház:
   Rear Rack
   Teljesítményű motorokhoz:
   250 W-ig
   Termékkód:
   EBIKE52STD
   Energia (Wh):
   374Wh
   Szavatosság:
   12 Monate
   Állapot:
   új
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×
   comments icons

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Mennyi ideig bírja az e-bike akkumulátora?
   Néz
   Egy szabványos Green Cell akkumulátor körülbelül 500 teljes ciklust képes kibírni - egy teljes kisütés és újratöltés. Ha heti egy ciklust feltételezünk, és idővel természetes a cellák fogyasztása, akkor gazdaságos vezetés mellett az akkumulátor élettartama akár 10 év is lehet.
   Akkumulátor csere elektromos kerékpárban?
   Néz
   Az ebike akkumulátorának cseréje bonyolultnak tűnik, de a valóságban egy új akkumulátor beszerelése egyszerűen elvégezhető önállóan.Minden Green Cell akkumulátor fel van szerelve egy rögzítősínnel, amely megkönnyíti az akkumulátor rögzítését a kerékpárra. Az akkumulátorok 4 tűs kimeneti csatlakozókkal is rendelkeznek - az akkumulátor megfelelő csatlakoztatásához csak a két pozitív (+) és negatív (-) pólust kell csatlakoztatni. Ezen kívül minden készülékhez részletes használati utasítás tartozik – így biztos lehet benne, hogy az akkumulátort gond nélkül behelyezheti.
   Akkumulátor egy elektromos kerékpárhoz a csomagtartón?
   Néz
   A Green Cell csomagtartó akkumulátor a kerékpár hátsó részére, közvetlenül a nyereg mögé van felszerelve. Ezt a típust jellemzően városi kerékpárokon használják. Helyzetükből adódóan jellegzetes reflektorral rendelkeznek.
   Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor egy e-bicikliben?
   Néz
   Elektromos kerékpár új akkumulátorának vásárlásakor először a három legfontosabb elemet kell ellenőrizni: az eredeti akkumulátor feszültségét, a motor teljesítményét és az akkumulátort a kerékpárhoz csatlakoztató csatlakozó típusát. Ezen információk birtokában elkezdheti új akkumulátor keresését. Miután ezeket az elemeket ellenőrizték, már csak az új akkumulátor méreteit kell ellenőrizni. Új akkumulátor kiválasztásakor érdemes megnézni az akkumulátorról készült fotókat is. A Green Cell e-bike akkumulátorokon részletes fényképek találhatók, amelyeken jól láthatóak az egyes alkatrészek. Így könnyedén megtalálhatja kerékpárjához a megfelelő megoldást!
   Hogyan számolod ki egy elektromos kerékpár hatótávját?
   Néz
   A Green Cell akkumulátorok kapacitása közvetlen hatással van az elektromos kerékpárral megtett távolságra. A Batteryempire minden akkumulátor hatótávolsága megfelel az adott modellel megtett távolságnak, feltéve, hogy a motor normál teljesítménye 250 W, és a ciklus vegyes (50% láb/görgő munkaidő, 50% elektromos munkaidő motor).
   Melyik konnektorba töltsem az elektromos autót?
   Néz
   Az elektromos mobilitás világában 4 féle aljzat létezik autókhoz: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; 3. típus; Típus 4/CHAdeMO
   Hordozható töltő elektromos autóhoz
   Néz
   Az elektromos autók hordozható töltői normál háztartási konnektorból működnek. Az ilyen alkalmazás nem igényel bonyolult csatlakoztatást vagy az alkatrész további összeszerelését.
   Mennyi ideig tart egy elektromos autó feltöltése?
   Néz
   Az autó töltési ideje a jármű gyorstöltési funkciójától függ.
   Lehet-e otthon elektromos autót tölteni?
   Néz
   Az elektromos autók ökológiai okokból egyre népszerűbbek. Tudni kell azonban, hogy az elektromos jármű használatát az egyszerű töltés is támogatja, amely akár otthon is megtörténhet. A kínálatunkban található hordozható töltőkkel a jármű bárhol tölthető, ahol konnektorhoz csatlakozik. Ebben az esetben a töltési teljesítmény 3,6 kW lesz. Lehetőség van olyan konnektoros rendszer beépítésére is, amely lehetővé tenné a fali doboz beépítését - ezzel akár 22 kW teljesítményű autót is lehetne tölteni.
   Mennyibe kerül egy elektromos autó töltése?
   Néz
   Az elektromos autók töltésének ára több tényezőtől függ. Nyilvános töltőállomások használata esetén az árak 1,1-3,5 PLN/1 kW között mozognak. Az otthoni telepítés felállítása jelentősen csökkentheti ezeket a költségeket. Ugyanakkor figyelembe kell vennie annak a szolgáltatónak a villamosenergia-árát, amelynek szolgáltatásait igénybe veszi.
   Ingyenes töltőállomások elektromos autókhoz
   Néz
   Európa-szerte egyre népszerűbbek az ingyenes elektromosautó-töltőállomások. Ezeket a hirdetők finanszírozzák, így a közvetlen felhasználóknak nem kell díjat fizetniük.