Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Green Cell ® UPS / USV AiO 600VA LCD

Green Cell
Készleten
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • A Green Cell UPS teljes védelmet nyújt minden csatlakoztatott berendezés számára az áramkimaradás és a túlfeszültség idején. Ezzel könnyen mentheti munkája eredményeit, és biztonságosan kikapcsolhatja az eszközt.
 • A 480 W teljes teljesítményű és 800VA látszólagos teljesítményű UPS-t AGM Green Cell akkumulátorokkal felszerelték, amelyek stabil paramétereket biztosítanak az Ön készülékéhez.
 • A legújabb technológiák alkalmazásával a maximális UPS-kapcsolási időt az akkumulátor üzemmódba 2–6 milliszekundum és az eszköz biztonsági mentési idejét akár 25 percig is elérhetjük, a terheléstől függően.
 • Könnyen használható szoftver átfogó UPS-kezelési képességeket biztosít a számítógépén . Értesítések küldése, feladatátvételi idő programozása, valós idejű diagramok elemzése és így tovább.
26 995 Ft

Mennyiség:

 

Mi az a szünetmentes tápegység?
Miért használja?

A szünetmentes tápegység (UPS) egy olyan eszköz, amelynek feladata az áramellátás biztosítása, ha a házunkban vagy a munkahelyen nincs áram. A hirtelen eltűnés nemcsak a fontos adatok elvesztését, hanem az elektronikus berendezések károsodását is okozhatja. A szünetmentes tápegységnek köszönhetően időnk lesz a munkánk megmentésére és az eszköz biztonságos kikapcsolására. A szünetmentes tápegység átveheti az elektromos aljzat szerepét és fenntarthatja az energiát még nagy és hosszú távú feszültségingadozások esetén is. Ha a kimenetben áram van, az UPS felgyülemli az energiát az akkumulátorban, biztosítva a csatlakoztatott eszközöket megfelelő túlfeszültség-védelemmel.

Számítógép

RTV berendezések

Szerver

Pénztárgépek

Riasztó rendszerek

Figyelem a részletekre

Az UPS tervezésekor minden szempontot figyelembe veszünk. A maximális funkcionalitást és az egyedi tervezést kombinálva létrehoztunk egy készüléket, amely nagyszerűen néz ki, bármilyen környezettel kombinálva. Ezen felül, hogy a szünetmentes tápegység használatát a lehető legkényelmesebbé tegyük, felszereltük olvasható LCD képernyővel, amely tájékoztat az UPS működésének számos fontos paraméteréről.

Szünetmentes tápegység típusa

Interaktív vonal: A vonal-interaktív AVR topológia UPS az offline tápegység továbbfejlesztett változata. Fel vannak szerelve egy automatikus feszültségstabilizátorral, amely nemcsak az áramkimaradásokkal, hanem a hálózati zavarokkal szemben is védelmet nyújt. Ezek a tápegységek garantálják a forráshoz csatlakoztatott összes berendezés teljes biztonságát.

Fontos paraméterek

Hatalom

Beszámolja, hogy a tápegység mennyit és milyen eszközöket képes táplálni. A felhasználói igények kielégítése érdekében a Green Cell UPS-eket kiváló minőségű AGM akkumulátorokkal látják el, amelyek akár 5 éves hasznos élettartamot is elérhetnek, garantálva ezzel a legjobb hatékonyságot. Ahhoz, hogy az áramellátás teljes mértékben elvégezze a munkáját, válasszon egy modellt, amelynek teljesítménye meghaladja a hozzá csatlakoztatott eszközök teljes teljesítményét.

Kapcsolási idő

Az UPS reakciósebessége áramkimaradás esetén ettől az időtartamtól függ. Minél alacsonyabb az értéke, annál jobb lesz az UPS. A Green Cell Power Proof szünetmentes tápegységek garantálják a legrövidebb kapcsolási időket, amelyeknek köszönhetően azonnal reagálnak az áramkimaradásokra, garantálva ezzel a dokumentumok és eszközök teljes biztonságát.

/ Pantalla LCD
/ 2x Schuko
/ Puerto USB
/ Tomas RJ11

Miért módosított szinuszhullám?

A módosított sinusoid használata garantálja az átalakító egyszerű felépítését, amelynek köszönhetően az inverternek kevesebb hibája van és súlya nagyon alacsony. Ha módosított szinuszhullámot választ, akkor nem kell aggódnia a csatlakoztatott eszközök munkája miatt!

Siempre bajo control

A UPS Green Cell teljes funkcionalitásának kihasználása érdekében külön szoftver került kifejlesztésre, amely lehetővé teszi az eszköz fejlett működését. Az alkalmazás garantálja az egyszerű és intuitív működést, így használata nem okoz semmiféle problémát. A program valós idejű áttekintést nyújt a mérési adatokról, beleértve a bemeneti és kimeneti feszültségeket, az UPS terhelési frekvenciáit, az eszköz hőmérsékleteit és az akkumulátor kapacitását. Ütemezze a rendszer automatikus leállítását, állítson be e-mail értesítéseket és riasztásokat arra az esetre, ha az akkumulátorra vált. A szoftver letöltésével megismerheti ezeket és még sok más funkciót ITT.

Lásd más modelleket

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Az Ön értékelése:
   ×

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Műszaki adatok
   akkumulátor:
   1 x 12V/7Ah
   teljesítmény:
   360W
   állami:
   új
   szavatosság:
   24 hónap (akkumulátorok esetén 12 hónap)
   gyártó:
   Green Cell
   méretek:
   270 x 190 x 90 mm
   súly:
   3,55 kg
   bemeneti feszültség:
   220/230/240 V
   bemeneti frekvencia:
   50/60 Hz
   kimeneti feszültség:
   230V AC
   kimeneti frekvencia:
   50Hz vagy 60Hz (automatikus érzékelés)
   válaszidő:
   2-6 ms
   kijelző:
   LCD
   A kimeneti feszültség alakja:
   Módosított szinusz hullám
   töltési idő:
   6-8 h
   közlés:
   USB
   aljzatok:
   6x Schuko
   látszólagos teljesítmény:
   600VA-999VA
   topológia:
   Line-Interactive AVR
   típusú ház:
   Compact
   biztonság:
   termikus, túlfeszültség, rövidzárlat elleni védelem
   Túlfeszültség védelem:
   RJ45
   termékkód:
   UPS06
   Ez a weboldal cookie-kat használ, és semmilyen információt nem gyűjt automatikusan, kivéve az ezekben a fájlokban található adatokat (úgynevezett "sütiket").
   OK