Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Green Cell Szünetmentes Tápegység UPS AiO 600VA 360W LCD Kijelzővel + Új Alkalmazás

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • A Green Cell UPS teljes védelmet nyújt minden csatlakoztatott berendezés számára az áramkimaradás és a túlfeszültség idején. Ezzel könnyen mentheti munkája eredményeit, és biztonságosan kikapcsolhatja az eszközt.
 • A 360 W teljes teljesítményű és 600 VA látszólagos teljesítményű UPS-t AGM Green Cell akkumulátorokkal felszerelték, amelyek stabil paramétereket biztosítanak az Ön készülékéhez.
 • A legújabb technológiák alkalmazásával a maximális UPS-kapcsolási időt az akkumulátor üzemmódba 2–6 milliszekundum és az eszköz biztonsági mentési idejét akár 20 percig is elérhetjük, a terheléstől függően.
 • A saját szoftver átfogó UPS-kezelési lehetőségeket biztosít a PC-ről. Az alkalmazás egyszerű és intuitív működést garantál. Letöltés ITT.

Ellenőrizze a változatokat

35 620 Ft

Mennyiség:

Download icon Download icon

UPS alkalmazás letöltése

 

Mi az a szünetmentes tápegység?
Miért használja?

A szünetmentes tápegység (UPS) egy olyan eszköz, amelynek feladata az áramellátás biztosítása, ha a házunkban vagy a munkahelyen nincs áram. A hirtelen eltűnés nemcsak a fontos adatok elvesztését, hanem az elektronikus berendezések károsodását is okozhatja. A szünetmentes tápegységnek köszönhetően időnk lesz a munkánk megmentésére és az eszköz biztonságos kikapcsolására. A szünetmentes tápegység átveheti az elektromos aljzat szerepét és fenntarthatja az energiát még nagy és hosszú távú feszültségingadozások esetén is. Ha a kimenetben áram van, az UPS felgyülemli az energiát az akkumulátorban, biztosítva a csatlakoztatott eszközöket megfelelő túlfeszültség-védelemmel.

Számítógép

RTV berendezések

Szerver

Pénztárgépek

Riasztó rendszerek

Mindig ellenőrzés alatt

A UPS Green Cell teljes funkcionalitásának kihasználása érdekében külön szoftver került kifejlesztésre, amely lehetővé teszi az eszköz fejlett működését. Az alkalmazás garantálja az egyszerű és intuitív működést, így használata nem okoz semmiféle problémát. A program valós idejű áttekintést nyújt a mérési adatokról, beleértve a bemeneti és kimeneti feszültségeket, az UPS terhelési frekvenciáit, az eszköz hőmérsékleteit és az akkumulátor kapacitását. Ütemezze a rendszer automatikus leállítását, állítson be e-mail értesítéseket és riasztásokat arra az esetre, ha az akkumulátorra vált. A szoftver letöltésével megismerheti ezeket és még sok más funkciót ITT.

Figyelem a részletekre

Az UPS tervezésekor minden szempontot figyelembe veszünk. A maximális funkcionalitást és az egyedi tervezést kombinálva létrehoztunk egy készüléket, amely nagyszerűen néz ki, bármilyen környezettel kombinálva. Ezen felül, hogy a szünetmentes tápegység használatát a lehető legkényelmesebbé tegyük, felszereltük olvasható LCD képernyővel, amely tájékoztat az UPS működésének számos fontos paraméteréről.

Szünetmentes tápegység típusa

Interaktív vonal: A vonal-interaktív AVR topológia UPS az offline tápegység továbbfejlesztett változata. Fel vannak szerelve egy automatikus feszültségstabilizátorral, amely nemcsak az áramkimaradásokkal, hanem a hálózati zavarokkal szemben is védelmet nyújt. Ezek a tápegységek garantálják a forráshoz csatlakoztatott összes berendezés teljes biztonságát.

Fontos paraméterek

Hatalom

Beszámolja, hogy a tápegység mennyit és milyen eszközöket képes táplálni. A felhasználói igények kielégítése érdekében a Green Cell UPS-eket kiváló minőségű AGM akkumulátorokkal látják el, amelyek akár 5 éves hasznos élettartamot is elérhetnek, garantálva ezzel a legjobb hatékonyságot. Ahhoz, hogy az áramellátás teljes mértékben elvégezze a munkáját, válasszon egy modellt, amelynek teljesítménye meghaladja a hozzá csatlakoztatott eszközök teljes teljesítményét.

Kapcsolási idő

Az UPS reakciósebessége áramkimaradás esetén ettől az időtartamtól függ. Minél alacsonyabb az értéke, annál jobb lesz az UPS. A Green Cell Power Proof szünetmentes tápegységek garantálják a legrövidebb kapcsolási időket, amelyeknek köszönhetően azonnal reagálnak az áramkimaradásokra, garantálva ezzel a dokumentumok és eszközök teljes biztonságát.

/ Pantalla LCD
/ 2x Schuko
/ Puerto USB
/ Tomas RJ11

Miért módosított szinuszhullám?

A módosított sinusoid használata garantálja az átalakító egyszerű felépítését, amelynek köszönhetően az inverternek kevesebb hibája van és súlya nagyon alacsony. Ha módosított szinuszhullámot választ, akkor nem kell aggódnia a csatlakoztatott eszközök munkája miatt!

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
  arrow-up
   Műszaki adatok
   akkumulátor:
   1 x 12V/7Ah
   Teljesítmény:
   360W
   Állapot:
   új
   Szavatosság:
   24 hónap (akkumulátorok esetén 12 hónap)
   Gyártó:
   Green Cell
   méretek:
   270x190x90mm
   Súly:
   3.55kg
   bemeneti feszültség:
   220/230/240 V
   bemeneti frekvencia:
   50/60 Hz
   kimeneti feszültség:
   230V AC
   kimeneti frekvencia:
   50Hz vagy 60Hz (automatikus érzékelés)
   válaszidő:
   2-6 ms
   A kimeneti feszültség alakja:
   Módosított szinusz hullám
   töltési idő:
   6-8 h
   Közlés:
   USB
   aljzatok:
   6x Schuko
   látszólagos teljesítmény:
   600VA-999VA
   topológia:
   Line-Interactive AVR
   biztonság:
   termikus, túlfeszültség, rövidzárlat elleni védelem
   Túlfeszültség védelem:
   RJ45
   Termékkód:
   UPS06
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×
   comments icons

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Melyik UPS-t válasszuk a számítógéphez?
   Néz
   Az UPS kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont a csatlakoztatott berendezés teljesítményének értékelése. A legtöbb esetben az asztali számítógépek 100 és 150 W közötti, a játékeszközök pedig 250 és 350 W között fogyasztanak. Ezek az információk segíthetnek eldönteni, melyik UPS a megfelelő az Ön számára. Szerencsére üzletünkben talál UPS Green Cell-t, amely tökéletes a számítógép normál működéséhez. Ha kíváncsi arra, hogy a választott felszerelés mennyi ideig tartja üzemben készülékét, használja weboldalunkon található kalkulátort! Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy tetszőleges UPS-t, bejelölni a "Select UPS" négyzetet, megadni a készülékek teljesítményét és kész is – már tudja, mire számíthat készülékeinktől!
   Melyik UPS-t válasszam tűzhelyhez?
   Néz
   Az inverter kiválasztása gáz- vagy elektromos tűzhelyhez problémás lehet. Néhány egyszerű szabályt azonban érdemes szem előtt tartani. Először is ne felejtse el a tiszta szinuszhullámú egységeket választani, amikor UPS-t választ. Győződjön meg arról is, hogy az UPS megfelelő teljesítményű - ebben az esetben érdemes 500 W-nál nagyobb névleges teljesítményű készüléket választani. Számos Green Cell UPS-t kínálunk, amelyek megfelelnek a fenti kritériumoknak. Garantáljuk, hogy nálunk megtalálja a megfelelő UPS-t!
   Melyik UPS-t válasszam szerverhez?
   Néz
   A számítógépes szerverek nagy fogyasztású eszközök, ezért van szükségük megfelelően kiválasztott UPS-ekre. A szerverszobák számára a legjobb megoldás a Green Cell UPS használata szerverszekrényekhez. Jelentősen nagyobb teljesítményűek, mint a hagyományos UPS-ek, ezért tökéletesek a számítógépes szerverek tartalék tápellátására.
   Melyik UPS-t válasszuk a felügyeleti rendszerhez?
   Néz
   Ha UPS-t tervez vásárolni felügyeleti rendszeréhez, akkor különös figyelmet kell fordítania a 100 W-nál nagyobb teljesítményű tápegységekre. Így biztosíthatja a felügyeleti rendszer hatékony támogatását. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az eszközök nem egyformák, és a használt kameráktól függően az energiafogyasztásuk jelentősen eltérhet. Ezért az UPS vásárlása előtt meg kell becsülni a hozzávetőleges energiafogyasztást. Ha igen, akkor a munka nagy részét már elvégezte. Már csak azt kell ellenőrizni, hogy egy adott táp mennyi ideig tudja támogatni a készüléket. És egyáltalán nem nehéz – csak válassza ki a készüléket kínálatunkból, válassza ki a „Select UPS” mezőt. Adja meg a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását, és máris tudja, hogy UPS-ünk meddig fogja üzemben tartani felügyeleti rendszerét!
   Hogyan működik az UPS rendszer?
   Néz
   Az UPS-ek vészhelyzeti tápegységként működnek - különféle üzemzavarok, áramszünet esetén képesek megnövelni a hozzájuk csatlakoztatott eszközök üzemidejét. Ezzel biztonságosan kikapcsolhatja az érzékeny eszközöket, vagy mentheti a korábbi munka eredményeit.
   Mennyi ideig működik az UPS rendszer?
   Néz
   Az UPS működésének időtartama több tényezőtől függ. A legfontosabb, hogy megfelelő teljesítményű UPS-t válasszunk, és becsüljük meg a csatlakoztatott berendezés áramfelvételét, de az üzemidő meghatározásához nem szükséges bonyolult képlet – weboldalunkon talál egy kalkulátort, ami kiszámolja a választott időtartamát. UPS a csatlakoztatott eszközöktől függően. Nem biztos a számítógépe teljesítményében? Ne aggódjon, ez a számológép tartalmaz egy lapot, amely a legnépszerűbb eszközök energiafogyasztását mutatja.