Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Baseus hálózati töltő 10,5W, 2x USB-A, Gyors töltés, Kompakt és kis méretű, Kompatibilis az iPhone-okkal

Baseus
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Kivételesen könnyű és kis méretű töltő, mindig készen áll az utazáshoz és a mindennapi használathoz, kényelmes töltést biztosítva bárhol.
  • A Baseus töltő két USB porttal lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. Már nem kell várnod, amíg az egyik eszköz fel lesz töltve, mielőtt a következőt csatlakoztatod!
  • Használati biztonság biztosítva a hatékony védelem révén az olyan veszélyek ellen, mint rövidzárlatok, túlfeszültség, áramterhelés és túlmelegedés. Az intelligens töltőáram alkalmazkodik minden eszközhöz.
  • Gyors és biztonságos töltés számos különböző eszközhöz, beleértve a népszerű gyártók okostelefonjait (pl. Huawei, Xiaomi, Samsung) és az iPhone-okat is, különböző modellek teljes kompatibilitásával.
3 499,00 Ft

Mennyiség:

 

Baseus Compact Quick Charger - hálózati töltő

Kompakt és könnyű töltő az Ön számára

A könnyű és kis méretű Baseus Compact Quick Charger tökéletesen alkalmas otthon és utazás során is. Két USB porttal van felszerelve, amely lehetővé teszi akár két eszköz kényelmes töltését egyszerre. Emellett biztosítja a használat biztonságát és széleskörű kompatibilitással rendelkezik.

BaseUs elektronikai termék

Ideális utazáshoz

Nyaralni vagy üzleti útra készül? Vigye magával a töltőt, és kényelmesen tölthesse az eszközeit bárhol is tartózkodik! A termék rendkívül könnyű és kis méretű, így mindig magánál tarthatja. Ráadásul kompatibilis az AC 100-240 V feszültséggel, így szinte az egész világon használható gond nélkül.

BaseUs elektronikai termék

Két eszköz egyidejű töltése

Több eszköze van, amelyeket töltenie kell? Vagy talán második személlyel utazik, és mindkettőjük okostelefonját egyszerre szeretné feltölteni? Ez már nem jelent problémát! A Baseus töltő két USB porttal van felszerelve, amely lehetővé teszi két eszköz egyidejű táplálását. Már nem kell várnia, hogy az egyik eszköz fel legyen töltve, mielőtt csatlakoztatja a következőt!

BaseUs elektronikai termék

Használat közbeni biztonság

A töltő biztosítja a használat közbeni biztonságot is. A termék hatékony védelmet nyújt többek között rövidzárlat, túlfeszültség, áramterhelés, túlmelegedés és alacsony hőmérséklet ellen. Ráadásul az intelligens töltő felismeri a csatlakoztatott eszközt, és az akkumulátort védeni hozzáigazítja a töltőáramot.

BaseUs elektronikai termék

A töltő kompatibilitása

A Baseus töltővel gyorsan és biztonságosan tölthet számos különböző eszközt. A termék kompatibilis a népszerű gyártók okostelefonjaival, mint például a Huawei, Xiaomi vagy Samsung, valamint kiválóan teljesít az iPhone-ok esetében is. A töltő alkalmas okosórák, vezeték nélküli fülhallgatók, hordozható akkumulátorok és asztali ventilátorok táplálására is.

BaseUs elektronikai termék

A csomag tartalmazza:

● Baseus hálózati töltő
● Használati útmutató

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Teljesítmény:
      10.5W
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Baseus
      méretek:
      3,6 x 7,8 x 2,8 cm
      Súly:
      49 g
      Modell:
      CCXJ010201
      Portok száma:
      2
      Kijárat:
      USB 1: 5V/2A USB 2: 5V/2A USB1 + USB2 5V/2,1A
      Termékkód:
      CCXJ010201
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
      Néz
      Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      Ultra Charge
      Néz
      Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?