Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Baseus 20W hálózati töltő USB-C és USB-A portokkal, Gyors töltés, Kompatibilis a OnePlus, Realme, Oppo készülékekkel, fekete

Baseus
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Baseus töltő lehetővé teszi az eszközeid villámgyors töltését, akár 3-szor gyorsabban, mint a szokásos, 20W teljesítmény elérésével és támogatja a PD 3.0 és QC 3.0 protokollokat.
  • Dupla tápellátás. Két USB-A és USB-C portnak köszönhetően két eszközt is tölthetsz egyszerre, növelve ezzel a használhatóságát és hatékonyságát. Nem csak okostelefonokat és tableteket, hanem powerbankokat és más eszközöket is képes táplálni.
  • Hordozható és kompakt. Kisebb mérete és könnyű súlya miatt a Baseus töltőt bárhová magaddal viheted, lehetővé téve az eszközök töltését bárhol, anélkül, hogy aggódnál azok lemerülése miatt. Ideális munkához, edzéshez és iskolába.
  • Biztonság az első. A töltőt intelligens chippel szerelték fel, amely automatikusan optimalizálja a töltés áramköri intenzitását az iOS és Android rendszerekhez, biztosítva a csatlakoztatott eszközök biztonságát.
5 199,00 Ft

Mennyiség:

 

Baseus 20W hálózati töltő két USB-A és USB-C porttal, fekete színű

Könnyű, hordozható és sokoldalú töltő, amely táplálja az eszközeidet

A Baseus segítségével gyorsan töltheted az eszközeidet, és két készüléket is egyszerre táplálhatsz a CCXJ-B02 töltővel. USB-C és USB-A portokkal, valamint az alkalmazott technológiákkal biztonságos használatot biztosít. Ez a kis kiegészítő kompatibilis a legtöbb népszerű eszközzel, így biztosan jól jön.

BaseUs elektronikai termék

Gyors töltés

A Baseus töltővel akár háromszor gyorsabban is töltheted az eszközeidet, mint általában. A termék támogatja a gyors töltési protokollokat, például a PD 3.0 és QC 3.0-t, és akár 20 W teljesítménnyel is tölthet. Az iPhone 12 csatlakoztatásakor kb. 30 perc alatt visszanyerhetsz 50% energiát.

BaseUs elektronikai termék

Töltöj két eszközt egyszerre

Az USB-A és USB-C portok lehetővé teszik két eszköz egyszerre történő töltését, így nem kell várnod, amíg az egyik eszköz teljesen feltöltődik, mielőtt a másikat csatlakoztatnád. Emellett a töltő sokoldalú kompatibilitással rendelkezik. Nem csak okostelefonokat és tableteket, hanem powerbankokat, vezeték nélküli lejátszókat, lámpákat és kézi ventilátorokat is táplálhat.

BaseUs elektronikai termék

Eszközeid biztonságos töltése

Az intelligens chip a töltőben felismeri az iOS és Android rendszerű eszközöket, hogy automatikusan optimalizálja az áramköri intenzitást és védelmet biztosítson a csatlakoztatott eszközöknek a túltöltés ellen. A kiegészítőt a túlmelegedés, rövidzárlat, túláram és feszültségváltozás ellen is védi.

BaseUs elektronikai termék

Hőelvezetés

A töltő burkolata magas minőségű PC anyagból készült, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek, biztosítva a termék tartósságát. Emellett kiváló hőelvezetéssel rendelkezik, ami megfelelő munkahőmérsékletet biztosít. Nem kell aggódnod a töltő túlmelegedése miatt.

BaseUs elektronikai termék

Mindig veled

A töltő könnyű súlya és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vigye, ahol csak szükséges. Most élvezheted az eszközeid gyors töltését a hotelben, az irodában, és akár a vonaton is.

BaseUs elektronikai termék

A csomag tartalmazza:

● Baseus 20W hálózati töltő
● Használati útmutató

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Teljesítmény:
      20W
      Bemenet:
      AC 100-240 V~, 50/60 Hz, 0,8 A max.
      USB-C kimenet:
      5V - 3A, 9V - 2,22A, 12V - 1,67A
      USB-A kimenet:
      5V - 3A, 9V - 2A, 12V - 1,5A
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Baseus
      méretek:
      8,2 x 4 x 2,8 cm
      Súly:
      53 g
      Modell:
      CCXJ-B01
      Portok száma:
      2
      Kijárat:
      5V - 3A
      Termékkód:
      CCXJ-B01
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
      Néz
      Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      Ultra Charge
      Néz
      Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?