Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

BN44 akkumulátor a Xiaomi Redmi Note 5/5 Plushoz

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Adjon új életet okostelefonjának az eredeti Green Cell akkumulátorral!
  • A dedikált Green Cell akkumulátorok vadonatújak, és a bejelentett kapacitás az igazi akkumulátor-kapacitás.
  • Az okostelefonjával teljes mértékben kompatibilis csúcskategóriás vezérlő elektronika pontos információkat továbbít az akkumulátoráról és annak állapotáról.
  • Számos akkumulátorvédelem biztosítja a telefon hosszú távú működését és teljes biztonságát.
9 350,00 Ft

Mennyiség:

 
logo.jpg

Responsive image

Responsive image

Az okostelefon új élete

Keltsd életre okostelefonodat a Green Cell segítségével. Az akkumulátor hatékonysága az egyik legfontosabb tényező az okostelefon kényelmében. Idővel a gyári akkumulátor elveszíti kapacitását, ezért gyakrabban kell a töltőhöz vagy az energiabankhoz nyúlnunk. Ez különösen megterhelő lehet utazáskor vagy munkahelyen. Eredeti Green Cell akkumulátorokkal percek alatt talpra állíthatja telefonját!

Responsive image

Responsive image

Tökéletesen kompatibilis

A Green Cell akkumulátorok vadonatújak és maximális pontossággal készülnek, hogy tökéletesen illeszkedjenek az okostelefonhoz. Amikor úgy dönt, hogy vásárol, biztos lehet benne, hogy a dobozon feltüntetett kapacitás az igazi akkumulátor-kapacitás. Az akkumulátor tökéletesen illeszkedik, minden méret kompatibilis egy vadonatúj akkumulátorral. Ezenkívül a Green Cell akkumulátorok készen állnak a dobozból történő beszerelésre.

Responsive image

Responsive image

Mindig a legjobb minőségű

Az összes Green Cell akkumulátor minőségi teszten van túl, így biztos lehet benne, hogy újak és nincs korábbi töltési ciklusuk. A legnagyobb valós kapacitással és a csúcskategóriás vezérlő elektronikával kombinálva tökéletes állapotú és kompatibilis akkumulátort kap.

Responsive image

Responsive image

Teljes biztonság

A Green Cell akkumulátorok fejlett védelemmel vannak ellátva, amelyek magukban foglalják: túlzott kisütés és túltöltés elleni védelmet, rövidzárlat elleni védelmet és hővédelmet. Ez biztosítja az akkumulátor és az okostelefon megfelelő és biztonságos működését.

Responsive image

Responsive image

Cserélje az elemet, ne a készüléket!

Az új akkumulátor jobb és gazdaságosabb alternatíva, mint az okostelefon cseréje. Nem csak pénzt takarít meg, hanem a környezetet is. Kedvenc telefonja új életet nyer, mi pedig gondoskodunk az újrahasznosításról. Használt elemeket gyűjtünk minden üzletünkben, és finanszírozzuk az akkumulátorok helyreállításának és újrahasznosításának támogatását.

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      kapacitás:
      3900 mAh
      Feszültség:
      3.8V
      sejttípus:
      Li-Polymer
      sejt-gyártók:
      Green Cell
      Állapot:
      új
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Green Cell
      méretek:
      85.45x64.00x3.90mm
      Termékkód:
      BP92
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Hogyan válasszunk akkumulátort mobiltelefonhoz?
      Néz
      A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt megtehető a következő két módszerrel:
      1. A telefon modelljének specifikációja A telefon modellje általában megtalálható a készüléken. Miután elolvasta és beírta a modellt az áruház keresőjébe, megjelenik a megfelelő akkumulátor. például iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
      2. Akkumulátor kód Az akkumulátort a kód beírásával is keresheti – ez az akkumulátor belsejében található. Egyszerűen írja be a megfelelő kódot és keresőnk megmutatja a megfelelő termékeket! pl. BM39 / BS-01/ A1457 Javasoljuk, hogy olvassa el a blogunkon található útmutatót is: Hogyan válasszunk mobiltelefon akkumulátort?
      Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
      Néz
      Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
      Hogyan lehet meghosszabbítani a mobiltelefon akkumulátorának élettartamát?
      Néz
      Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne merítse le az akkumulátort 0-ra!
      A telefonunk akkumulátorának, az úgynevezett akkumulátornak ez nem tetszik. Tehát ne várja meg, amíg megjelenik az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 40% alá esik, célszerű a telefont töltőhöz csatlakoztatni.
      2. Gyakran csatlakoztassa a mobiltelefont a töltőhöz.
      A modern lítium-ion akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk. A gyakori töltés tehát pozitív hatással van a teljesítményükre. A szakértők szerint a legjobb a 80-90%-os töltöttségi állapot elérése.
      3. Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet
      A mobiltelefon akkumulátorai kicsit olyanok, mint a használóik – mérsékelt hőmérsékleten érzik magukat a legjobban. Ha telefonját közvetlen napfénynek kitéve vagy forró autóban hagyja, drámaian csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Az is jó ötlet, hogy védje a telefont a hidegtől.
      Hogyan cseréljük ki a mobiltelefon akkumulátorát?
      Néz
      Csere előtt ellenőrizze, hogy milyen típusú, típusú és típusú akkumulátort szeretne vásárolni. Régebben csak a fedelet kellett kinyitni, és az akkumulátor hozzáférhetett. Jelenleg az eltávolítás egy kicsit nehezebb. De semmi félelem! Ezeket magad is kicserélheted, a Youtube-on található oktatóanyagokban pedig megtalálod a szükséges információkat. Az ilyen anyagok nagy száma megkönnyíti az akkumulátor eltávolításának megtanulását szinte minden mobiltelefon-modellből.
      Mi a teendő a mobiltelefon akkumulátorának cseréje után?
      Néz
      A Green Cell akkumulátor behelyezése után merítse le a telefont 10%-ra, majd csatlakoztassa a töltőhöz. Nem kell mást tennie – az elemeket jelenleg nem kell formázni.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?