Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Baseus 65W GaN2 Lite hálózati töltő, USB - USB-C, Quick Charge 4.0, Huawei SCP, Samsung AFC, PD, Fekete színű

Baseus
A termék nem elérhető
  • GaN2 65W töltő. Az új generáció hatékony GaN töltők, gallium-nitrid technológiával. 30%-kal könnyebb és kompaktabb, kiváló teljesítményt nyújt.
  • Gyors töltés teljes Power Delivery, Quick Charge QC4.0+, AFC (Samsung) és Huawei Super Charge támogatással. A töltő alkalmazkodik eszközeidhez a maximális töltési sebesség elérése érdekében.
  • Dupla portos töltő sokoldalú felhasználással. Az USB-A és USB-C portok lehetővé teszik különböző eszközök egyszerre történő töltését, okostelefonoktól a laptopokig - teljesítményveszteség nélkül.
  • Kivételes biztonság egy fejlett chipsetnek köszönhetően. Számos biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megvédi eszközeit a túltöltéstől, túlmelegedéstől és más veszélyektől.
14 999,00 Ft
Nincs raktáron
 

Baseus GaN2 Lite Gyors Töltő 65W - Az eszközeid gyors feltöltése

Két eszköz egyszerre való töltése

A Baseus töltő két USB-C kimenettel rendelkezik, így két eszközt is egyszerre lehet tölteni. Mindkét port támogatja a gyors töltést. A CCGAN2L-B01 segítségével nem csak Android rendszerű telefonokat, tableteket vagy iPhone-okat lehet tölteni, hanem laptopokat és játékkonzolokat is.

BaseUs márkájú elektronika

Gyors töltés

A CCGAN2L-B01 támogatja a gyors töltés technológiát. A Power Delivery 3.0 egy magas feszültségű töltési szabvány, amely lehetővé teszi számos eszköz, például iPhone-ok és MacBook-ek gyors és biztonságos töltését. A Samsung Adaptive Fast Charge segítségével az eszköz sokkal gyorsabban tölthető, mint egy hagyományos töltővel. A kompatibilis telefonok közé tartozik például a Samsung S20/S9. A Qualcomm Quick Charge 4.0 lehetővé teszi az eszköz négyszer gyorsabb töltését egy hagyományos töltőhöz képest. A kompatibilis gyors töltés technológiát támogató eszközök közé tartozik például a Xiaomi 10/9 Pro/8. A töltő emellett támogatja a Huawei SCP protokollját is. A kompatibilis eszközök közé tartozik például a Huawei Mate 40/P30. Fontos megjegyezni, hogy mind az eszköznek, mind a kábelnek támogatnia kell a gyors töltést, különben az eszköz normál üzemmódban töltődik. Emellett fontos megjegyezni, hogy a töltő teljesítménye csökken a csatlakoztatott eszközök számától függően.

BaseUs márkájú elektronika

Biztonság az első

A Baseus töltő számos biztonsági teszten átesett és sok tanúsítványt szerzett, így nyugodtan használható. Az irányító chipset szabályozza az áram erősségét minden eszközhöz, és megvédi azokat a károsodástól. A 7 védelmi szintnek köszönhetően mind az eszköz, mind a töltő védelmet élvez a túltöltés, a kisütés, a túlfeszültség, a túlmelegedés, az áram túlterhelés, a rövidzár és az elektromágneses mezők ellen. A BTC technológia segíti a hő leadását, így megakadályozza az eszköz túlmelegedését.

BaseUs márkájú elektronika

Az gallium-nitrid technológia kihasználása

Az új technológia alkalmazásának köszönhetően a Baseus eszköz 30%-kal kisebb, mint a hagyományos töltők, így kevesebb helyet foglal el. Ráadásul a CCGAN2L-B01 modell hatékonyabbnak bizonyul a szokásos töltőkhöz képest, mivel az kimenő teljesítményt a akkumulátor töltöttségi szintjéhez igazítja. A széles feszültség (100-240V) és feszültségi frekvencia (50-60Hz) tartomány lehetővé teszi a töltő bármely helyen való használatát a világon. A kompakt méret könnyű tárolást tesz lehetővé, így az eszköz ideális utazáshoz.

BaseUs márkájú elektronika

A csomag tartalmazza:

● Baseus hálózati töltő
● Használati útmutató

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      Teljesítmény:
      65W
      USB-C kimenet:
      Type-C1 + Type-C2 + USB1/USB2: 60W + 20W + 18W Type-C1 + Type-C2 + USB1 + USB2: 60W + 20W + 15W
      USB-A kimenet:
      USB1 + USB2: 5V/3A (15W) Type-C1/C2 +USB1/USB2: 65W + 30W
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Baseus
      méretek:
      8,52 x 3,05 x 9,2 cm
      Súly:
      205 g
      Modell:
      CCGAN2L-B01
      kimeneti feszültség:
      AC 100-240V, 50/60Hz, 2.5A Max
      Portok száma:
      2
      Kijárat:
      Type-C1/C2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A USB1/USB2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 20V/3A Type-C1 + Type-C2: 65W+30W /30W + 45W, 65W
      Termékkód:
      CCGAN2L-B01
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
      Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
      Néz
      Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
      Néz
      Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
      A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
      Néz
      A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
      Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
      Néz
      A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
      Ultra Charge
      Néz
      Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
      A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
      Néz
      Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
      Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
      Néz
      Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?