Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Baseus Bipow 20000mAh hordozható töltő, 15W, 2xUSB, USB-C, Fekete színben

Baseus
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
  • Az energia bank kompatibilis különböző gyors töltési protokollokkal, beleértve az FCP, a QC és az AFC, amelyek ideálissá teszik az eszközök tápellátását. A hordozható töltőt mindössze 8,5 óra alatt lehet teljesen feltölteni 15W teljesítménnyel.
  • Az eszköznek négy portja van - 2 db USB-A 15W kimeneti port, 1 db micro USB 10W bemeneti port és 1 db USB-C 15W port, amely lehetővé teszi három eszköz egyszerre való töltését. Sokféle lehetőség egy eszközben.
  • Töltse fel több eszközt egyszerre a Baseus Bipow hordozható töltővel, amely biztonságos használatot nyújt kompakt méretével és könnyű súlyával, lehetővé téve szinte bárhol való hordozását. Mindig legyen extra energia a közelben.
  • A magas minőségű lítium-polimer akkumulátor gyors és biztonságos töltést biztosít. Védelem a túlfeszültség, túláram, túltöltés és rövidzárlat ellen. A BPS technológia szabályozza a feszültséget, az áramot és a töltés teljesítményét.
14 999,00 Ft

Mennyiség:

 

Baseus Bipow 20000mAh Powerbank, 2xUSB, USB-C, 15W, fekete színű

Baseus Bipow Powerbank - Biztonságos és gyors eszköztöltés

A Baseus Bipow powerbank segítségével több eszközt is egyszerre tölthetsz - már nem kell korlátoznod magad! A védelmi rendszer hatékonyan megakadályozza a károkat, így az eszköz használata teljesen biztonságos. Az épített LED kijelző segíti a termék kezelését, míg kompakt mérete, könnyű súlya és az internacionális légi szállítási szabványokkal való megfelelősége lehetővé teszi, hogy szinte mindenhová magaddal vigye.

Baseus Power bank

Gyors töltés

A powerbank támogatja a gyors töltés különböző protokolljait, mint például az FCP, QC és AFC, ami ideálissá teszi a Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok töltéséhez. Gyorsan töltheted vele az iPhone-ot, tableteket, fülhallgatókat vagy a Nintendo Switch-et is. A teljes 15W teljesítménnyel való teljes feltöltéshez mindössze 8,5 óra szükséges.

Baseus Power bank

Többet tehetsz

Az eszköz több porttal is rendelkezik, így akár 3 eszközt is egyszerre csatlakoztathatsz hozzá! A Baseus Bipow-nak 2 db 15W USB kimeneti portja, 1 db 10W micro USB bemeneti portja és 1 db 15W USB-C bemeneti/kimeneti portja van. Egyszerre töltheted a táblagépedet és 2 okostelefont, anélkül, hogy megvárnád, hogy az első eszköz feltöltődjön, mielőtt a következőt csatlakoztatnád.

Baseus Power bank

A biztonság az alap

A magas minőségű lítium-polimer akkumulátor gyors és biztonságos töltést garantál. A Baseus védelmet nyújt a túlfeszültség, áramszivárgás, túltöltés és rövidzárlat ellen. A powerbank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. A termék intelligens módon érzékeli a csatlakoztatott eszközöket, és szabályozza a töltés áramát, védi azokat a károsodástól. Emellett a BPS technológia lehetővé teszi az automatikus feszültség, áram és teljesítmény szabályozást.

Baseus Power bank

Önnek tervezve

A powerbank tokja kellemesen tapintható textúrával rendelkezik, amely ellenáll az izzadságnak és az ujjlenyomatoknak, így az eszköz mindig rendezettnek fog tűnni. Az olvasható LED kijelző valós időben mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, amely megkönnyíti a termék kezelését. Bárhová magával viheti, mivel könnyű és praktikus, és minden légi szállítási előírást teljesít.

Baseus Power bank

Mindig veled

Biztosítsa magának a megbízható áramforrást, amely majdnem minden helyzetben vele lehet. A könnyű és hordozható Baseus márka powerbank könnyen szállítható, és nincs probléma az utazás során sem. Ráadásul ezt a praktikus eszközt magával viheti a repülőgépre, mivel teljesíti az összes szükséges szállítási előírást. A Baseus segítségével könnyen töltheti elektronikai eszközeit bárhol és bármikor.

Baseus Power bank

Sokoldalú Powerbank

A powerbanknak számos felhasználási módja lehet, nem csak telefonok töltésére! A Baseus eszköz alkalmas számos különböző célra. Ha szüksége van egy kis hűsítésre a forró nyári napon, csatlakoztathat egy hordozható ventilátort és élvezheti a kellemes szellőt. Ha viszont áramszünet következik be, és a laptopja lemerül, és fontos projektet kell befejeznie, a powerbank segít! A hosszú üzemidő és a hordozható kialakítás biztosan megfelel az elvárásainak.

Baseus Power bank

A készlet tartalmazza:

● Powerbank
● Töltőkábel

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      kapacitás:
      20000 mAh
      sejttípus:
      Li-Polymer
      Bemenet:
      Micro USB - 5V/2A, 2 x USB-C 5V/3A, USB1/USB2 5V/3A
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Baseus
      méretek:
      15,3 x 6,88 x 2,95 cm
      Modell:
      PPBD20
      Átalakítási hatékonyság:
      ≥75%
      Maximális kimeneti áram:
      5V/3A
      Termékkód:
      PPBD050101
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
      Hogyan válasszunk powerbankot?
      Néz
      1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
      2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
      Mi az az Ultra Charge?
      Néz
      Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
      Kábel csatlakozik a tápegységhez?
      Néz
      Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.