Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Baseus Blade 20000mAh Powerbank, 100W, 2xUSB + 2xUSB-C - Nagy teljesítmény és nagy kapacitás egy eszközben

Baseus
A termék nem elérhető
  • Nagy kapacitás és gyors töltés - Az 20000mAh kapacitású akkumulátor és az imponáló 100W-os töltőteljesítmény lehetővé teszi okostelefonok, táblagépek, laptopok és más mobil eszközök többszöri töltését.
  • 4 porttal (2 USB-A és 2 USB-C) és praktikus kijelzővel felszerelve, amely mutatja a töltöttségi szintet és a hátralévő töltési időt. Továbbá, a RoHS, FCC és CE tanúsítványok bizonyítják a biztonságos és szabványos használatot.
  • Könnyű és hordozható - Az alacsony súly (490 g) és vékony profil (18 mm) révén ez a kompakt Powerbank megbízható utazótárs lesz, mindig készen áll, hogy segítsen olyan helyzetekben, amikor extra energiaforrásra van szükségünk.
  • Egyidejűleg akár négy eszköz töltése és fejlett védelem a túltöltés, túlmerülés, túlmelegedés és rövidzárlat ellen.
34 999,00 Ft
Nincs raktáron
 

Baseus Blade 20000mAh 100W Powerbank fekete színben

Nagy teljesítmény kis méretben

Ez a modern eszköz egy 20000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely nagy töltési teljesítményt (100W) és 4 portot kínál - 2 USB-A porttal és 2 USB-C porttal. A powerbank felületén található egy kijelző, amely mutatja a maradék töltöttségi szintet. A könnyű súlynak (490g) és vékony kialakításnak (18mm) köszönhetően ideális utazótársa lehet. Az eszköz RoHS, FCC és CE tanúsítványokkal rendelkezik, és elnyerte a 2022-es Red Dot Award Design Award díjat.

Baseus Powerbank

Könnyű és kényelmes

Ez a powerbank könnyű kialakítású, és bárhová magaddal viheted! Csak 490g súlyú és ABS és PC anyagokból készült. Vékonyabb, mint egy átlagos laptop (18mm). Minimalista design jellemzi, finom textúrával és kényelmes fogással rendelkezik. Az eszköz felületén található egy rejtett gomb (0,6 cm hosszú), a powerbank pedig stabil és csúszásmentes.

Baseus Powerbank

Nagy kapacitás

A 20000mAh kapacitásnak köszönhetően többször is töltheted a telefonod! Ez a powerbank ideális utazásokhoz és hosszabb ideig tartó áramellátás nélküli helyzetekhez is. Az akkumulátort könnyen töltheted egy C típusú porton keresztül, ami időt és energiát takarít meg. A MacBook Pro 13 csak 30 perc alatt 39%-ra töltődik (65W-os maximális teljesítmény mellett). A 100W teljesítményű eszköz teljes feltöltése mindössze 90 percig tart, 30W teljesítmény mellett pedig 180 percig.

Baseus Powerbank

Kijelző

A Baseus Blade powerbank beépített kijelzővel rendelkezik, amely valós időben mutatja a töltöttségi szintet százalékban, valamint a hátralévő töltési időt. A kijelző megjeleníti a powerbank töltési idejét és a működési időt is.

Baseus Powerbank

Univerzális powerbank

Akár négy eszközt is tölthetsz egyszerre, és megoszthatod a családdal és barátokkal. Termékünk nemcsak okostelefonok, hanem táblagépek, laptopok és hangszórók töltését is lehetővé teszi. A legtöbb népszerű USB-A/USB-C táplált eszközzel is együttműködik. A BPSII technológiának köszönhetően gyors töltést biztosítunk, a vezérlő chipset pedig a készülék áramfelvételét az eszköznek megfelelően szabályozza, védelmet nyújtva az eszköznek. Emellett powerbankünk számos védelmi funkcióval rendelkezik, például túltöltés, túlzott kisütés, magas feszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen.

Baseus Powerbank

Biztonság az első

A mi powerbankunk rendkívül tartós, kopásálló anyagokból készült. Számos biztonsági és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Az intelligens NTC hőmérséklet-érzékelő figyelemmel kíséri az eszköz hőmérsékletét. Utazáshoz is magaddal viheted, mivel megfelel az internacionális biztonsági és repülési előírásoknak.

Baseus Powerbank

A csomag tartalmazza:

● Powerbank
● Töltőkábel

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
    Kompatibilis a következő eszközökkel
    arrow-up
      Műszaki adatok
      kapacitás:
      20000 mAh
      Teljesítmény:
      Type-C1 + Type-C2: 65W + 30W , Type-C1/2 + USB1/2: 65W + 30W , Type-C1 + Type-C2 + USB1/2: 45W + 30W + 18W
      sejttípus:
      Li-Poly
      Bemenet:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A (max)
      Állapot:
      új
      Szín:
      fekete
      Szavatosság:
      12 Monate
      Gyártó:
      Baseus
      méretek:
      16,2 x 14,3 x 1,8 cm
      Súly:
      490 g
      Modell:
      PPDGL-01
      Kimeneti teljesítmény:
      5V/9A Max
      Átalakítási hatékonyság:
      75%
      Kijárat:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A , USB1/USB2: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 5V/3A, 9V/3A 12V/2.5A Max
      Termékkód:
      PPDGL-01
      Vásárlói visszajelzések és kérdések
      Fejezze ki véleményét
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      Átlagos osztályzat
      Fejezze ki véleményét
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

      Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

      ×
      comments icons

      Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

      Bezárás
      Gyakran Ismételt Kérdések
      Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
      Néz
      Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
      Hogyan válasszunk powerbankot?
      Néz
      1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
      2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
      Mi az az Ultra Charge?
      Néz
      Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
      Kábel csatlakozik a tápegységhez?
      Néz
      Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.