Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Olyan márka, amelyben megbízhat

Az LG laptopok speciális pótlása nagyszerű módja annak, hogy gyorsan újjáélesszük a berendezéseinket, és visszahozhassuk az energiaosztályba. Az LG számítógépek lítium-ion akkumulátorokkal vannak felszerelve , amelyek sok órán keresztül biztosítják az eszközök hatékony működését. De még a legjobb akkumulátor is hosszabb ideig tart és ki kell cserélni. Az LG márkájú berendezéshez való használathoz használt pótalkatrészek olyan termékek, amelyeket alkalmanként cserélni kell. Ellenkező esetben növekszik a kábelkötés és a legközelebbi aljzat helyétől való függőség - és nem fogja tudni élvezni a "mobil" készüléket. A hibásan működő akkumulátor szintén veszélyt jelent magára a készülékre, ami súlyos meghibásodásokhoz vezethet, csak új lehetőségeket rejt magában. Boltunk 12 hónapos garanciát kínál minden LG laptop akkumulátorra . Gondoskodjon arról, hogy megvásárolta a gépéhez a legjobb és legmegfelelőbb megoldást.

Alternatív akkumulátor az LG számára

Az LG-jelöléssel ellátott akkumulátorok vásárlása nem mindig jár a költségvetéssel. A megoldás az, ha olyan csereeszközt vásárol, amely megfelel a műszaki követelményeinek és pénzt takarít meg.

LG akkumulátor

Az akkumulátorok világában elérhető pótalkatrészeket kiváló építési minőség, kompatibilitás és alacsony ár jellemzi. Nem kell aggódnia, hogy az akkumulátor biztonságos-e az eszköz számára, és megfelel-e a rá vonatkozó követelményeknek. A művelet minősége gyorsan megerősítést nyer . Az így megtakarított pénzeszközökkel más beszerzési prioritások is megvalósíthatók - a modern, felhasználó-orientált felhasználó számára nagyobb technológiai hatókör.
kapacitás
feszültség
sejttípus

Súgó zóna

How do I select the right battery for my device?

How to select the right model.
Two easy ways to find the right battery for your laptop.

 1. Model equipment
  The laptop model is usually located on the bottom of the device, reads it out and enters it into the shop's search engine.
  e.g. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. Battery code
  The battery code is located on the inside of each battery on the nameplate. Read the code and enter it into the shop's search engine.
  e.g. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45

How to select the right model. Two easy ways to find the right battery for your laptop. Model...

Connected does not load, what should I do?

A problem with charging a new battery is rare on Green Cell models. However, if this is the case, you will find instructions on how to do this in the following link:

https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM


A problem with charging a new battery is rare on Green Cell models. However, if this is the case,...

How can I extend the battery life of my laptop?

Just follow these 6 steps:

 1. Avoid short charging times, as the battery in our device has the number of charging times specified by the manufacturer.
 2. Use batteries. Our rechargeable battery is designed for use. The continuous removal of the battery from the device has no positive effect on its condition.
 3. Do not allow complete discharge. Today's lithium-ion and lithium-polymer batteries are extremely sensitive to deep discharge. Repeated repetition of such a situation may cause irreversible damage to the battery.
 4. Pay attention to the operating temperature. Temperature is an extremely important factor influencing the life of our battery. To ensure optimum temperature values, clean the heat dissipation system of your laptop regularly (with compressed air or a compressor) and do not use the units on soft surfaces (which may obstruct cooling openings).
 5. Let the battery rest. If you are planning a longer break from using your laptop, remove the battery and place it in a dry, cool place. It's worth charging it to about 50% to avoid complete discharge.

Just follow these 6 steps: Avoid short charging times, as the battery in our device has the...

Is an 11.1V battery suitable if the previous battery is 14.4V?

The 11.1V battery is not used interchangeably with 14.4V and vice versa. This can cause permanent damage to your laptop. When selecting a new battery for your laptop, be aware of the voltage at which the factory battery was present. This information can be found directly on the battery.


The 11.1V battery is not used interchangeably with 14.4V and vice versa. This can cause permanent...
Green Cell ® SQU-702 laptop akkumulátor az LG E510 Tsunami Walker 4000 készülékhez
Green Cell ® SQU-701DHR504 laptop akkumulátor a Joybook C41 Q41 R43 R43C R43CE R56 és a Packard Bell EASYNOTE MB55 MB85 MH35 MH4
kapacitás: 4400 mAh
feszültség: 11.1V / 10.8V
termékkód: LG01
8 680 Ft
kapacitás: 4400 mAh
feszültség: 11.1V / 10.8V
termékkód: LG02
9 450 Ft
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Olyan márka, amelyben megbízhat

Az LG egy olyan minőség, amelyet hosszú távú piaci jelenlét erősít meg, és megfelel a modern ügyfelek valódi igényeinek. Az LG biztosítja, hogy ajánlatát a fogyasztók igényeihez és képességeihez igazítsák, pontosan megadva számukra azt, amit elvárnak és szükségük van. Az LG laptopok a világ egyik legnépszerűbb mobilkészüléke. A nagy teljesítmény és a tartósság ellenére az intenzív napi használat gyorsan befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát. Idővel az LG akkumulátorát ki kell cserélni . Ez nem gyakori változás, általában egy egyszeri csere az, amire a készülék újból energiájának akár több tucat hónapig is szükség lehet. Az LG egy olyan márka, amely megoldások révén világszerte ügyfelek százezreit köti össze, és még a dedikált alkatrészek is megbízhatók.

Nagy teljesítményű akkumulátorok az LG számára

Battery Empire széles választékot kínál az akkumulátor lehetőségeiről az LG laptopok számára, praktikus, technológiailag fejlett termékeket kínálva a fogyasztóknak, amelyek segítségével gyorsan élvezhetik készülékük teljes funkcionalitását. Ezen felül széles választékban kínálunk kiegészítő kiegészítőket, amelyek segítenek a felszerelés jobb karbantartásában, miközben maximalizálja technológiai potenciálját. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg folyamatosan frissülő ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.