Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Akkumulátorok játékokhoz

A Remote Control Toy már nem olyan elit termék, amely a fogyasztó elől nem elérhető. Manapság az RC játékok nem csak a kisfogyasztók szabadidő-kiegészítői. A felnőttek egyre inkább ugródeszkát találnak az ilyen játékokban a forgalmas és nyüzsgő valóságból. Ennek eredményeként a távirányítású RC játékokkal kapcsolatos lehetőségek és lehetőségek folyamatosan bővülnek, és a fogyasztók részesülnek abban előnyökben. Az RC játékokkal kapcsolatos legnagyobb probléma az akkumulátor élettartama. A meglévő akkumulátorok csak néhány vagy több perces szórakozást tesznek lehetővé. A játékidő meghosszabbítása érdekében érdemes csere-elemeket vásárolni a távirányítású játékokhoz. Ezek lehetővé teszik a használt és elhasználódott elemek cseréjét. Ha az akkumulátorokat RC játékokban használja, mint másutt, akkor az idő múlásával meghibásodnak. A játékban szereplő alkalmi akkumulátorcsere lehetővé teszi, hogy új életet lélegezzen be a berendezésbe, és ne szakítsa meg a szórakozást a legjobb időben. Kínálatunkban megtalálja

Elemek RC játékokhoz

olyan gyártóktól, mint a Syma, a JJRC és a Hubsan. Ha segítségre van szüksége az RC-modellhez megfelelő akkumulátor kiválasztásához, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
500mAh 7.4V
kapacitás: 500mAh
feszültség: 7.4V
termékkód: RC15
11 830 Ft
Kosárba
Showing 1 - 1 of 1 item

Megfelelő elemek RC játékokhoz

A távirányítású játékelemek kiegészítik azokat az eszközöket, amelyeket időnként cserélni kell. A távirányítású játékkal való játék általában nem nagyon unalmas. A gyakori újratöltés miatt az akkumulátor lelassul, és kevésbé hatékony. Kínálatunkban számos professzionális elem található, amelyek megfelelnek RC játékod technológiai követelményeinek. Az összes távirányító játék-elemre 12 hónapos garancia vonatkozik. Ennek eredményeként ügyfeleink tudják, hogy bevált minőséget vásárolnak, amely gyorsan megújítja a használt berendezéseket. Ajánlatunkban számos különféle elemet talál a különböző RC játékokhoz . Ha kétségei vannak arról, hogy mit válasszon, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot - segítünk Önnek kiválasztani a készülékhez legmegfelelőbb akkumulátort. A kiváló minőségű akkumulátorok hosszú távú, nagy sebességű működést biztosítanak. Ez hosszabb ideig teheti a szórakozást, és gyakrabban használja a felszerelést. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.
OK